Eva Mendes, motivul pentru care fiicele sale fac homeschooling

Eva Mendes și Ryan Gosling sunt cunoscuți pentru carierele lor de actori de succes, dar angajamentul lor față de meseria de părinte este la fel de admirabil. Cuplul își plasează cele două fiice în prim-planul vieții lor și se străduiește să le crească cu modestie și minimalism. Călătoria lor ca părinți servește drept un memento emoționant că dragostea și familia pot prospera, chiar și sub lumina reflectoarelor de la Hollywood.

Ryan Gosling și Eva Mendes sunt un cuplu de la Hollywood care prioritizează intimitatea în relația lor. Abordarea lor unică în ceea ce privește educația parentală îi diferențiază de alte cupluri celebre, deoarece se concentrează pe insuflarea unui stil de viață umil și cu picioarele pe pământ în cazul copiilor lor.

Cuplul acordă o mare importanță timpului de calitate petrecut în familie, angajându-se în activități simple, cum ar fi vizitarea pieței agricole locale sau joaca în parc cu copiii lor. Prin prioritizarea familiei lor, Gosling și Mendes arată importanța iubirii și a unirii pentru a duce o viață fericită și împlinită, servind drept modele pozitive pentru fiicele lor.

Eva Mendes a ales în mod deliberat să acorde prioritate familiei sale în detrimentul carierei de actriță. Deși nu s-a oprit niciodată din actorie, ea a ales să încetinească ritmul și să se concentreze pe a fi prezentă pentru copiii ei. Dar, a precizat ea, “Nu am renunțat niciodată la actorie. Am vrut să fiu acasă cu copiii mei și, din fericire, celelalte afaceri ale mele mi-au permis să fac asta mai mult decât ar fi făcut-o actoria”.

Ryan Gosling și Eva Mendes s-au angajat să fie pe deplin prezenți în viața copiilor lor. Ei își gestionează în mod activ programul și au ales să nu angajeze o bonă.

„Sunt părinți practici și nu au bone”, a declarat o sursă, potrivit Bright Side.

Eva Mendes crede că trebuie să le transmită copiilor săi aceleași valori pe care i le-au insuflat părinții ei. Din acest motiv, ea prețuiește fiecare moment petrecut cu copiii ei, recunoscând impactul pe care prezența mamei sale l-a avut asupra ei în timpul anilor de formare. “Mama mea a reușit să fie alături de mine acasă până la vârsta de 8 sau 9 ani, iar acele amintiri pentru mine au format cine am fost.”

Ryan Gosling recunoaște sacrificiile imense pe care partenera sa le-a făcut pentru a crea un mediu familial cald și iubitor pentru copiii lor. Fără sprijinul neclintit al lui Mendes, nu ar fi avut libertatea de a se concentra pe cariera sa de actor.

El recunoaște munca pe care Eva Mendes o depune, crescând copiii lor în timp ce își susține fratele în lupta sa cu cancerul, spunând: „În timp ce eu cântam, dansam și cântam la pian (în La La Land), doamna mea o creștea pe fiica noastră, era însărcinată cu al doilea copil și încerca să își ajute fratele în lupta sa cu cancerul. Dacă ea nu ar fi luat toată această experiență, altcineva ar fi fost aici sus”.

Familia Gosling a decis să își instruiască copiii acasă pentru a se asigura că pot petrece cât mai mult timp împreună. Eva Mendes a vorbit despre angajamentul lor de a păstra unitatea familiei puternice, spunând: “Am o credință puternică în faptul că ar trebui să încerci să păstrezi întotdeauna o familie unită, indiferent de ceea ce faci, mai ales când copiii sunt mici.”

Deși Mendes nu se ocupă personal de educația la domiciliu, ea susține pe deplin această decizie și recunoaște că nu este unul dintre punctele ei forte. Dedicarea cuplului pentru educația copiilor lor reflectă angajamentul lor de a fi pe deplin prezenți și implicați în viața lor.

Sunt norocoși să aibă pe cineva care călătorește cu ei și care poate continua educația copiilor lor în timp ce sunt pe drum. Eva Mendes a împărtășit: “Suntem destul de norocoși să avem pe cineva cu care călătorim și care le poate învăța lucruri.'

Educația la domiciliu oferă părinților și copiilor o oportunitate unică de a lega legături și de a crea amintiri speciale, asigurându-se în același timp că educația rămâne o prioritate de top. Pentru Ryan și Eva, educația la domiciliu le permite să evite sentimentul de vinovăție de a-și lăsa copiii în urmă în timpul călătoriilor legate de serviciu.

În timp ce Eva reflecta asupra trecerii timpului, ea și-a exprimat dorința de a prețui fiecare moment cu copiii ei. “Timpul, în general, este un lucru la care mă gândesc mult acum. Copiii mei cresc atât de repede încât trebuie să fiu atentă la ceas într-un mod în care nu am mai fost obișnuită”, a mărturisit ea.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete