Enzo de la „Chefi la cuțite”, romantic incurabil. Iată ce declarație i-a făcut iubitei sale, Antonia Ștefănescu

După șapte ani de relație și un an de căsnicie, Andrei Ștefănescu și soția lui, Antonia s-au hotărât să meargă pe drumuri diferite. Între timp, cea din urmă trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu unul dintre cei mai buni bucătari de la „Chefi la cuțite', Enzo Aiello.

Pentru mulți dintre fani, relația lor a fost o surpriză, însă Antonia a declarat că nu a ținut secret și nu s-a ascuns de nimeni.

„Suntem împreună. Nu este vreun secret, nu ne-am ascuns, dar nici nu ne-am etalat în online, să spun așa. Suntem discreți', a declarat în urmă cu ceva timp, Antonia Ștefănescu, pentru Spynews.ro.

Enzo și fosta soție a cântărețului Andrei Ștefănescu își trăiesc din plin frumoasa lor poveste de dragoste. Recent, talentatul bucătar a postat o fotografie cu ei doi și în dreptul imaginii a scris o frumoasă declarație de dragoste.

„Perché tu sei…sostanza dei giorni miei' (trad. „Pentru că tu ești… lumina ochilor mei'), a fost declarația lui Enzo pentru iubita sa din dreptul fotografiei postate pe Instagram.

Divorț amiabil, la notar

În luna noiembrie 2020, Andrei Ștefănescu a postat pe contul său de Facebook un mesaj din care reieșea că cei doi au divorțat și decizia a fost luată încă din vara anului trecut. Toată procedura a avut loc pe cale amiabilă, în fața notarului.

Andrei a dezvăluit că cei doi au decis să divorțeze pentru că nu se mai înțelegeau și au vrut ca fiecare să-și găsească liniștea. De asemenea, ei au rămas buni prieteni pentru a-l crește frumos pe micuțul Ayan.

„Dragii noștri, după cum bine știți, mereu am fost discreți cu evenimentele din familia noastră, lucru pe care l-am făcut și acum. Din respect pentru voi am hotărât că este momentul să vă informăm despre situația noastră, pentru a nu exista neînțelegeri.
După 7 ani de relație, o poveste frumoasă de dragoste și o minune de copil, am ajuns la final, drumurile noastre s-au separat. (…) Chiar dacă nu vom mai parcurge viitorul mână de mână, o vom face umăr lângă umăr pentru binele și fericirea lui Ayan', a scris Andrei Ștefănescu, anul trecut pe pagina sa de Facebook.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete