Empire – ediția nr. 15 din colecția de stilouri “Plăcerea de a scrie”

Empire este ediția cu numărul 15 din colecția de stilouri Plăcerea de a scrie'. Stiloul poate fi cumpărat doar de pe colecții.libertatea.ro sau de la chioșcurile de difuzare a presei. Costă 49,99 RON, TVA inclus. Costurile de livrare nu sunt incluse.

Din februarie, la fiecare două săptămâni, apare o ediție nouă, completată cu o revistă despre tradiția scrisului, plăcerea de a scrie și istoria stilourilor! O selecție atentă a stilourilor care convertesc scrisul în artă! 40 de stilouri elegante și delicate, fabricate cu materiale de înaltă calitate.

Empire – noul stilou din colecție

Colecția de stilouri „Plăcerea de a scrie' este un must have pentru toți pasionații de scris de mână! Empire este un stilou metalic cu cerneală tip rezervă. Are un design deosebit, amintind de culoarea nisipului sau a paginilor dintr-un jurnal vechi.

Deosebit de rezistent, datorită materialelor de cea mai înaltă calitate, îți va oferi fără probleme o utilizare îndelungată. Stiloul Empire poate fi cumpărat doar de pe colecții.libertatea.ro sau de la chioșcurile de difuzare a presei. Este un excelent instrument pentru oricine își dorește să scrie mult mai frumos, în timp ce are la îndemână un produs de calitate superioară.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial