Eliza Iliescu a fost acceptată la a doua facultate, cu taxă. Cât va plăti anual: „Poate vom lua și un credit, vom vedea”

Eliza Iliescu, care are 17 ani, e foarte preocupată de viitorul ei. Fata Adrianei Iliescu a anunțat că tocmai a fost acceptată la a doua facultate, dar la taxă, căci nu poate urma două la buget.

După ce a terminat liceul ca șefă de promoție a absolvenților Colegiului Dimitrie Paciurea și a luat Bac-ul cu media 9,5, Eliza Iliescu a fost admisă la facultatea pe care și-o dorea. Fiica Adrianei Iliescu este studentă la Litere și își dorește să fie profesoară de română și engleză. Acum, ea a anunțat că merge și la a doua facultate, cu taxă, la Științe Umane, scrie Libertatea.

„M-am înscris și la a doua facultate, de Științe Umane. Nu avem nevoie de nimic, de niciun ajutor', a explicat tânăra. „Important e că fac ceea ce-mi doresc, n-am emoții, sunt sigură că mă voi descurca. Îmi doresc să fiu o studentă cu rezultate bune la învățătură. Îmi place ceea ce o să fac, tocmai de aceea mi-am și ales această facultate, din cadrul unei universități prestigioase din București', a anunțat tânăra pentru Playtech.

eliza-iliescu-a-doua-facultate-4SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Mama ei spunea ea va face totul pentru a o ajuta pe fiica ei. Vor plăti taxa din pensie, iar dacă nu se vor descurca, vor face un credit. „Am făcut un calcul și putem face asta. Poate vom lua și un credit, vom vedea!

Ar fi vorba despre circa 4.000 de lei anual, o sumă pe care cred că o vom putea acoperi din pensia mea, repet! Știm amândouă că nu va fi simplu. Dar cred cu tărie că va reuși să le facă față!', a declarat Adriana Iliescu pentru aceeași sursă.

Adriana Iliescu e considerată cea mai în vârstă mamă din România, ea a născut-o pe Eliza când avea 66 de ani.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete