Elena Ionescu rupe tăcerea, după ce a fost eliminată de la Survivor All Stars. Ce nu se vede la TV: „Este un joc imprevizibil”

Elena Ionescu a fost eliminată de la Survivor All Stars, iar acum rupe tăcerea despre lucrurile care se întâmplă în jungla din Republica Dominicană. Artista nu s-a ferit să spună ce nu se vede la TV.

Deși mulți se așteptau să o vadă în finală pe Elena Ionescu, artista a părăsit Survivor All Stars la scurt timp după Andreea Tonciu. Cântăreața a vorbit într-un interviu pentru viva.ro despre experiența pe care a avut-o în jungla din Republica Dominicană și a spus ce nu se vede pe micul ecran.

„Survivor este un joc imprevizibil, este cea mai frumoasă experiență pe care am trăit-o vreodată, și asta am spus de nenumărate ori, pentru că așa este. Este jocul care îți poate schimba toate alternativele, soluțiile și concepțiile. S-a întâmplat să fiu eliminată printr-o probă relativ banală, care nu m-a solicitat neapărat fizic, ci care pur și simplu a ținut de  îndemânare. Nu sunt dezamăgită, sunt mulțumită de parcursul meu în această emisiune. Sunt foarte mândră că am putut participa alături de oameni puternici și buni, și să fac parte dintre ei. Am plecat cu sufletul împăcat, cu o echipă frumoasă, sudată, unită, așa cum mi-am dorit, mai ales că în sezonul meu nu am avut parte de așa ceva. Totul a avut un rost, și așa a trebuit să fie, din punctul meu de vedere.'

elena-ionescu-eliminata-survivor-all-stars-7SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 16)

„În primul rând, foamea își spune cuvântul cu fiecare zi'

Elena Ionescu a vorbit în cadrul interviului și despre tensiunile din echipa Faimoșilor. Fosta concurentă de la Survivor All Stars susține că nu are niciun regret și nici nu are ce să le reproșeze colegilor săi de echipă.

„Au fost tensiuni pentru că așa este normal într-o astfel de competiție. În primul rând, foamea își spune cuvântul cu fiecare zi – nu este deloc ușor să treci peste acest aspect dintr-odată și la o intensitate atât de mare de efort – și sunt oameni lângă care trebuie să te adaptezi. Cred că au fost tensiuni constructive, am legat o comunicare frumoasă. Am plecat dintr-o echipă, nu eram destrămați și nu existau bisericuțe. Mă bucur că am avut parte de ea, atât cât a fost. Nu am ce să le reproșez colegilor, fiecare a făcut ceea ce a simțit. Nu m-a afectat pe mine în mod direct. Îmi pare rău dacă eu am afectat în vreo formă, dar sper că nu', a declarat artista.

Elena Ionescu a făcut câteva declarații și despre cearta pe care a avut-o cu Andreea Tonciu în prima ediție a emisiunii Survivor All Stars. Cântăreața mărturisește că nu are nimic de împărțit cu bruneta și că au trecut peste orice neînțelegere.

„Cu Andreea nu am nimic personal, au fost doar câteva replici care păreau tăioase, dar eu încercam să aplanez o situație care mi se părea simplă pentru ceea ce trăiam noi acolo. Am vrut să o întăresc și poate s-a înțeles greșit la acel moment. Ba chiar ne-am împrietenit și am înțeles-o. Când vii dintr-un mediu în care nu trăiești atât de mult sau dacă nu ești obișnuit, cum am fost eu, după șase luni, e normal să ți se pară greu și să răbufnești la orice pas. Nu ne-am supărat, iar dacă au  existat  acele  schimburi  de  replici, țineau de disconfort. Am ajuns cu bine acasă, fiecare dorea să-și vadă copilul, cea mai mare împlinire când am revenit.'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete