Elena Chiriac a pierdut finala „Survivor România” 2022, dar a câștigat bani frumoși. Cât a primit săptămânal faimoasa

Elena Chiriac a pierdut finala „Survivor România' 2022 în fața lui Alex Delea. Ea a primit mai puține voturi din partea telespectatorilor decât concurentul și s-a clasat pe locul doi. Cu toate acestea, ea a semnat un contract avantajos.

La un pas a fost de a câștiga trofeul „Survivor România' 2022 și marele premiu în valoare de 100.000 de euro. Elena Chiriac a ieșit însă pe locul doi. În seara finalei, ea a declarat: „Domnul Dan, mă gândesc că viața îmi pregătește altceva. Mi-am dorit atât de mult să câștig și se pare că e încă un locul doi pentru mine.

Dar vă spun din toată inima că, dintre toți oamenii pe care i-am cunoscut aici, a câștigat cel mai potrivit om. Vă spun din tot sufletul meu!', a spus Elena Chiriac în lacrimi, după ce Alex Delea a câștigat cel de-al treilea sezon „Survivor România', relatează Fanatik.

Chiar dacă a pierdut premiul, ea a semnat un contract avantajos. Cancan scrie că Elena Chiriac lua în fiecare săptămână suma de 2.000 de euro. Un calcul matematic simplu ne va arăta că suma de bani primită de la Elena Chiriac după participarea la emisiunea din Republica Dominicană este de 40.000 de euro, având în vedere că aceasta a rezistat în competiție 20 de săptămâni.

bani-elena-chiriac-survivor-5SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Elena Chiriac nu e la prima finală pierdută. Ea a concurat și la „Ferma', emisiunea de la Pro TV, însă a ieșit tot pe locul doi, a pierdut în fața lui Augustin Viziru marele premiu.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete