EFFECT SHARING, serviciul gratuit pentru susținerea femeii de afaceri

Fiind în căutare de povești de succes, în urma unui comunicat de presă accesat pe internet, am luat legătura cu Roxana Vizitiu, Marketing manager al firmei Effect Sharing. În scurt timp aceasta mi-a spus: noi oferim un serviciu gratuit pentru susținerea femeii de afaceri.' Încurajată de abordarea sa directă, de siguranța transmisă și de subiectul atractiv adus în discuție, am realizat un interviu inedit, împreună cu Cristian Păuna, managerul general al companiei ce susține un club privat de afaceri, așa cum putem citi de pe site-ul effectsharing.com. Vă invit în continuare să descoperim împreună că în România anului 2020 se poate și altfel'.

Există un serviciu gratuit pentru susținerea femeii de afaceri?

Roxana Vizitiu: Da, chiar există. Se numește Effect Sharing. Nu costă nimic și oferă oricărei femei de afaceri lichiditatea, libertatea și independența de care toate avem nevoie.

Ce este Effect Sharing?

Roxana Vizitiu: Effect Sharing este un proiect foarte interesant. Este un club privat de afaceri, prin care noi punem la dispoziție resursele noastre în parteneriat direct cu oricine are fonduri disponibile. Așa cum o spune și numele, vom împărți efectele pe care această asociere le realizează. Concret, Effect Sharing deține dreptul de utilizare al unui sistem automat de management al investițiilor de capital, software pe care îl folosim pentru a produce profit în contul fiecărui partener. Noi acoperim absolut toate costurile operaționale, iar profitul realizat se distribuie egal și echitabil, fără niciun alt cost suplimentar.

Cum se realizează acest profit?

Roxana Vizitiu: Sistemul nostru execute un număr mare de investiții financiare pe termen scurt și mediu, pe mai multe piețe internaționale de capital. Fiecare dintre acestea aduce un mic profit. Fiind foarte multe, în timp, se adună o eficiență considerabilă. Media lunară realizată până acum este de circa 6%, adică o profitabilitate de 3% pentru fiecare dintre partenerii noștri.

Este sigură această activitate?

Roxana Vizitiu: Siguranța este ideea de la care a pornit totul. Banii se află și rămân în permanență în contul partenerului, cont deschis la o casă de brokeraj autorizată, reglementată și supravegheată. Softul este conectat cu sistemul informatic de brokeraj, comunică automat oportunitățile de pe piață și realizează astfel profit, acumulat direct în contul de investiții. Numai titularul contului poate depune sau retrage sume de bani din acest cont, adică partenerul nostru.

Poate oricine să beneficieze de acest serviciu?

Roxana Vizitiu: În principiu, orice persoană, grup de persoane sau companie poate să acceseze serviciul gratuit Effect Sharing, în aceleași condiții. Ineditul provine din faptul că oricine poate folosi resursele noastre pentru a realiza profit, într-un domeniu în care nu trebuie neapărat să aibă cunoștințe. Sistemul nostru este complet automat și folosește proceduri avansate de inteligență artificială pentru a identifica cele mai bune oportunități de pe piață. Astfel partenerii noștri, cu diverse alte activități, încasează profit din investiții de capital, fără să aibă practic nicio implicare directă în acest domeniu. Sistemul face totul automat. Investitorul poate urmări în timp real rezultatele și are posibilitatea de a opri oricând serviciul.

Profitul de care vorbiți poate fi cumva dovedit?

Roxana Vizitiu: Desigur, invităm pe oricine dorește să analizeze activitatea din conturile altor parteneri. Avem acceptul acestora, dar numele lor nu poate fi divulgat, din motive evidente legate de confidențialitate. Exceptând informațiile cu caracter secret, suntem foarte transparenți. De altfel, pe site-ul firmei găsiți lista tranzacțiilor realizate în ultimii ani. Sistemul este profitabil și funcțional încă din anul 2010, a fost realizat și dezvoltat în Germania, iar din anul 2019 este oferit și în România prin Effect Sharing.

De unde ideea sprijinirii femeii de afaceri?

Roxana Vizitiu: La această întrebare vă poate răspunde cel mai bine partenerul meu Cristian Păuna, managerul general al companiei. Ideea întregului proiect îi aparține în totalitate.

Domnule Păuna, aveți o abordare diferită pentru femeile de afaceri?

Cristian Păuna: Nu, invers. Femeile de afaceri au o abordare diferită față de mine, în comparație cu bărbații. Acesta este un lucru care mă onorează de fiecare dată și de care mă bucur în tăcere. De foarte mult timp am constatat că fac afaceri mai bune cu femeile decât cu bărbații. Și nu este pentru că așa mi-am propus, ci pentru faptul că femeile înțeleg mai bine ce înseamnă un parteneriat corect și echitabil, în timp ce bărbații au tendința să se considere mereu superiori. Nu toți, dar în majoritatea cazurilor întâlnite de mine afirmația este adevărată.

Ați gândit Effect Sharing ca pe un serviciu destinat femeii de afaceri?

Cristian Păuna: Nu în mod special, însă realitatea ne arată că avem mai multe partenere decât parteneri. Ceea ce mi-am dorit într-adevăr, a fost asocierea cu o femeie la Effect Sharing. Providența a făcut ca acest lucru să se și întâmple. După ani buni am reîntâlnit-o pe Roxana, o femeie puternică, soție și mamă de trei băieți. Este cea care reușește să suporte strictețea regulilor funcționării companiei Effect Sharing și să le transpună în acțiuni de marketing pe înțelesul tuturor.

De ce un club? Aveți o colaborare personalizată cu fiecare partener?

Cristian Păuna: Ați atins punctul forte. Utilitatea este principala caracteristică a activității noastre. Oferim un serviciu activ, care devine util numai atunci când răspunde

nevoilor partenerului. Detalii care pentru unii sunt foarte importante, pentru alții nu contează. De aceea facem planuri de investiții personalizate în funcție de necesitățile și profilul fiecăruia. Ideea unui club de afaceri a pornit de la specificul activității noastre, care este totuși una exclusivistă. Nu oricine are profil de investitor și nu oricine știe să-și asume un risc, chiar dacă toți ne dorim profit. În plus, conexiunea pe care o avem cu fiecare partener este una specială. Deoarece noi producem continuu profit în contul fiecăruia, este nevoie de un set clar și strict de reguli și de individualizarea fiecărei relații. Clubul se dezvoltă ca o mare familie, mai ales că fiecare membru poate să invite noi parteneri, îmbunătățindu-și astfel eficiența propriului său capital.

Vorbind despre investiții, vă referiți la contracte semnate pe mai mulți ani?

Cristian Păuna: Serviciul nostru oferă o rată foarte bună de profit și asigură o lichiditate continuă. Planul este al unei investiții, dar activitatea permite ca profitul să fie disponibil oricând. Riscul este complet măsurabil și controlabil, iar contractul nostru este necondiționat. Partenerul Effect Sharing poate modifica oricând structura de capital sau poate întrerupe contractul în orice moment, dacă identifică alte oportunități. Avem reguli clare de funcționare, dar contractele noastre nu includ niciun fel de restricții, fiecare fiind liber să aleagă cu privire la continuarea activității.

Ce vă asumați în această relație?

Cristian Păuna: În primul rând îmi asum profitabilitatea serviciului. Dacă sistemul nu face profit, eu nu am ce să facturez. Îmi asum, de asemenea, toate costurile de funcționare pe întreaga perioadă de desfășurare a contractului și responsabilitatea pentru confidențialitatea investiției. Nu va afla nimeni cine și cât investește. În plus, îmi asum limitarea strictă a riscului operațional. Expunerea de capital este dimensionată în funcție de opțiunea fiecărui investitor. Riscul efectiv este limitat de către sistem și este present doar în primele luni ale activității, până când profitul acumulat în cont este mai mare decât expunerea folosită. După aceea, orice stres este complet eliminat.

Ce le transmiteți femeilor de afaceri din România?

Cristian Păuna: Pe toate femeile de succes le invit să testeze serviciul Effect Sharing. Succesul lor se va multiplica. Vor primi un serviciu corect, echitabil, transparent și confidențial, cu care vor realiza profit păstrând totodată controlul asupra capitalului și libertatea deciziei de acțiune. Astfel Effect Sharing va deveni o parte a succesului lor pe termen lung. Le transmit tuturor femeilor de afaceri provocarea de a afla că se poate și altfel.

Detaliile serviciului Effect Sharing, performanța obținută de-a lungul timpului și datele noastre de contactsunt disponibile pe site-ul

effectsharing.com

Material realizat cu sprijinul Effect Sharing.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial