Eddie Clark a murit! Ultimul membru original al trupei Motorhead s-a stins din viață la 67 de ani

Eddie Clark, celebrul chitarist al trupei Motorhead, a murit, astăzi, la 67 de ani. El este ultimul membru original al trupei. Anunțul a fost făcut în urmă cu puțin timp pe pagina oficială de Facebook a trupei.

Se pare că artistul era internat în spital de ceva vreme, pentru suferea de pneumonie. Numele său real era Edward Allan Clarke, însă este cunoscut printre apropiați, dar și de fani cu numele de Fast Eddie Clark, datorită talentului său inconfundabil de a cânta la chitară.

Eddie Clark a murit

„Suntem devastați să transmitem știrile pe care tocmai le-au aflat abia în seara asta. Edward Allan Clarke – sau după cum îl știm cu toții și îl iubim pe Fast Eddie Clarke – a murit, ieri, în pace. Ted Carroll (care a format Chiswick Records) a făcut anunțul trist prin intermediul paginii sale de Facebook, după ce a auzit de la Doug Smith că Fast Eddie a murit, în pace, în spital, unde era tratat pentru pneumonie.

Phil Campbell a spus: „Tocmai ce am auzit că Fast Eddie Clark a murit. Este un șoc, el nu va uitat pentru rifurile sale iconice. A fost un adevărat rock n’ roler. RIP Eddie'.

Mikkey Dee a spus: „O Doamne, este o veste teribilă. Ultimul dintre cei trei „amigos'. L-am văzut pe Eddie nu cu mult în urmă și era într-o formă foarte bună. Din cauza asta, este o vește șocantă. Îl vedea în turneu la vară în Marea Britanie alături de cei de la Scorpion. Gândurile mele vor fi alături de familia lui Eddie și de cei apropiați lui.'

Rip Fast Eddie Clarke 5 Octombrie 1950 – 10 Ianuarie 2018,' a fost mesajul trupei Motorhead, postat pe pagina oficială de Facebook.

Pentru a vedea mai multe imagini cu Eddie Clark, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Doliu în lumea televiziunii! Celebrul prezentator Keith Chegwin a murit la vârsta de 60 de ani

Doliu în lumea muzicală! Cântărețul Johnny Hallyday a murit

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete