Ed Sheeran, dezvăluiri despre tulburarea sa de alimentație: „Sunt un adevărat împătimit al mâncatului”

Ed Sheeran detaliază luptele sale din trecut cu imaginea corporală și tulburările alimentare.

În povestea sa de copertă pentru Rolling Stone, artistul în vârstă de 32 de ani a fost deschis în legătură cu modul în care s-a comparat adesea cu alți cântăreți de sex masculin la începutul carierei sale muzicale, ceea ce l-a făcut să creadă că este “atât de gras”.

„Sunt oricum conștient de mine însumi, dar intri într-o industrie în care ești comparat cu orice altă vedetă pop”, a declarat el pentru publicație, scrie People. „Eram în valul One Direction și mă întrebam: “Ei bine, de ce nu am eu pătrățele?”. Iar eu am fost de genul: ‘Oh, pentru că îți plac kebaburile și bei bere’. Apoi faci cântece cu Justin Bieber și Shawn Mendes. Toți acești oameni au siluete fantastice. Iar eu eram mereu de genul: “Ei bine, de ce sunt atât de… gras?”. “

Ed Sheeran a explicat că situația a escaladat și a dus la dezvoltarea unei tulburări de alimentație, recunoscând că s-a asemănat cu Elton John, care a povestit în cartea sa de memorii, Me, că s-a luptat cu bulimia timp de șase ani.

„Așa că m-am trezit făcând ceea ce Elton vorbește în cartea sa, înfulecând”, a continuat cântărețul.

Compozitorul a recunoscut că are „o adevărată problemă cu mâncatul”, dar astăzi își concentrează această energie în fitness. „Sunt un adevărat gurmand. Mănânc compulsiv orice. Dar acum fac și exerciții fizice”, a spus el, mai scrie sursa citată anterior.

În octombrie, câștigătorul a patru premii Grammy a explicat, în timpul unei apariții la emisiunea The Morning Mash Up de la SiriusXM, că mâncatul alimentelor sale preferate este excelent pentru sănătatea sa mentală, atâta timp cât își menține exercițiile fizice.

“Dacă mănânci mâncarea pe care chiar vrei să o mănânci, dar apoi faci și exerciții fizice și arăți așa cum îți cam dorești să arăți. Simt că acesta este un echilibru bun, bun”, a spus Sheeran. “Așa că mănânc, îmi place mâncarea de tip fast-food. Îmi place curry. Îmi place să beau vin bun. Iubesc toate lucrurile care ar fi rele pentru tine dacă nu ai face exerciții fizice. Dar simt că aș înnebuni dacă ar fi doar fără carbohidrați tot timpul.”

Ulterior, cântărețul a fost de acord cu gazda Nicole Ryan, care a spus: “motivul pentru care fac exerciții este pentru a putea mânca și bea tot ce vreau”.

“Și acesta este un mod foarte sănătos de a fi”, a adăugat el. “Este vorba de echilibru. Cum ar fi că poți mânca un burger o dată pe săptămână dacă vrei, și poți mânca înghețată în fiecare zi dacă vrei, este vorba doar de echilibru.”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete