După ce a vrăjit-o pe Bianca Giurcă, Alin Simoiu revine în rolul de ispită masculină la Insula Iubirii. Ce obiective are pentru noul sezon

Alin Simoiu revine în rolul de ispită la Insula Iubirii 2024, sezonul 8. Spune că participă pentru a le ajuta pe concurente să vadă adevărul din relațiile lor.

Printre surprizele noului sezon Insula Iubirii 2024 se numără revenirea ȋn rol de ispită a lui Alin Simoiu, 30 de ani, antreprenor. În sezonul șapte al celui mai dur test de fidelitate, Alin s-a apropiat foarte mult de Bianca Giurcă, ba chiar a reușit să creeze o conexiune cu aceasta și un limbaj special, al semnelor, prin care și-au spus tot ce au simţit la momentul respectiv.

Alin a reușit să ȋi ofere Biancăi pe Insula Iubirii exact lucrurile care ei ȋi lipseau: a ascultat-o atunci când avea mai multă nevoie, i-a oferit libertatea de a face ea primii pași, atunci când s-a simţit ȋn siguranţă și confort, ajutând-o astfel să realizeze ce este ȋn sufletul ei, cu adevărat. În acest sezon, Alin revine la Insula Iubirii pentru a ajuta și alte femei să vadă adevărul din relaţiile lor.

Cine sunt cele 5 cupluri de la Insula Iubirii 2024

Din cele peste 1000 de cupluri care s-au înscris la castingul pentru cel de-al optulea sezon Insula Iubirii, au fost alese cinci cupluri cu povești de viață spectaculoase, cu relații sudate, cu problematici inedite și cu mize însemnate.

Maria (26 de ani), lucrător comercial și Dani (26 de ani), liber profesionist, aduc pe insulă o poveste de dragoste ce durează de mai bine de 5 ani. Nu suficient ȋnsă ȋncât să ajungă la un numitor comun și continuă să ȋși exprime iubirea diferit. Ea spune despre el că e foarte gelos și răzbunător, dar deopotrivă iubitor și afectuos, el ȋi reproșează că e prea rece. Miza lor este una simplă și clară: au lăsat ȋn voia Insulei puterea de a arăta dacă sunt cu adevărat potriviţi unul pentru celălalt. Mai mult, dacă se întorc împreună, spun că vor fi pregătiţi pentru următorii paşi: căsătorie şi copii.

Cristina (37 de ani) şi Andrei (31 de ani) sunt singurul cuplu căsătorit în acest sezon Insula Iubirii. Numără deja nouă ani de căsnicie şi zece de relaţie, fiind nedespărţiţi încă de când au participat împreună la sezonul trei al emisiunii Mireasă pentru fiul meu, de unde au ieşit căsătoriţi. Desi el a fost extrem de gelos la ȋnceput, Cristina a reușit să ȋl schimbe, să ȋl tempereze. Mereu ȋn căutarea profunzimii lucrurilor, Andrei spune că ȋn relaţia lor, el este cel care luptă ca flacăra pasiunii să nu se stingă. Au venit la Insula Iubirii pentru că aveau nevoie să se privească puţin de la distanţă, după 10 ani ȋn care au fost absolut nedespărţiti, și să afle dacă tentaţia are vreo putere asupra lor, dacă mai este dragoste la mijloc sau i-a luat locul obișnuinţa.

Iustina (26 de ani), agent imobiliar și Cornel (38 de ani), antreprenor, au pornit în aventura vieţii lor pe Insula Iubirii după o relaţie de 1 an și 2 luni, trăită la foc intens. Iar testul Insulei se anunţă şi mai intens, întrucât au planuri mari la revenirea în ţară: au nunta deja programată, ba chiar și rochia de mireasă achiziţionată. Înainte ȋnsă de a face pasul cel mare, spun că au nevoie de adevărul pe care doar Insula poate să îl ofere. Când s-au cunoscut, Cornel era căsătorit, dar relaţia nu mai funcţiona, ȋn ciuda celor patru copii ai cuplului. Ea este foarte geloasă, iar el i-a și dat motive ca să fie așa.

Daiana (22 de ani), barman și Rareș (25 de ani), student, sunt ȋmpreună de 2 ani, aceasta fiind prima relaţie serioasă pe care ea o are. Cei doi văd ȋn testul de fidelitate singurul leac posibil pentru gelozia ei, gelozie alimentată chiar de el. Desi spune că o iubeșţe și vede un viitor alături de ea, i-a dat motive să creadă altceva, așa că Daiana vrea să vadă adevărul cu proprii ei ochi.

Bianca (27 de ani), solistă muzică de petrecere și Robert (28 de ani), antreprenor, sunt ȋmpreună de mai bine de un an. S-au cunoscut ȋn Craiova, acolo unde el gusta din plin plăcerile vieţii, din postura de tânăr ce provine dintr-o familie ȋnstărită, iar ea se afla ȋn plin avânt al unei cariere ȋn muzica de petrecere. Este prima femeie pe care a prezentat-o părinţilor și singura cu care a ales să locuiască ȋn aceeași casă. Ea ȋși dorește să afle cu ajutorul emisiunii dacă Robert o vede ca pe cea alături de care să ȋși construiască un viitor, iar el vrea să afle dacă iubirea dintre ei e mai presus de diferenţele de opinii pe care le au.

Vezi Rezultate Evaluare Națională 2024 – notele pe județe și cum poți face contestație la notele de la Evaluare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Trending news
Mai multe din Vedete