Drumul spre performanţă a 30 de copii excepţionali

În ajunul lansării celei de-a doua ediţii a Jurnalului de fapte bune, am făcut un bilanţ al performanţelor celor 30 de copii intraţi până acum în program. Iar zecile de trofee obţinute de la primirea bursei și până acum demonstrează că sprijinul primit le-a dat aripi micuţilor.

jurnal de fapte bune

de Mirona Hriţcu

La doar patru ani de când a început să practice scrima la nivel profesionist, David Statie este deja multiplu laureat al diverselor competiţii de profil. Nivelul rezultatelor sale şi ambiţia de a a mânui floreta cu iscusinţa lui Athos, muşchetarul său preferat, au convins juriul Jurnalului de fapte bune şi, la începutul lunii mai, David a devenit cel de-al optulea bursier al proiectului.

O lună mai târziu, puştiul de 13 ani reuşea cel mai bun rezultat din palmares: două medalii de aur la Campionatul Naţional de Scrimă pentru copii, atât la proba de individual masculin, cât şi la concursul pe echipe. Mai micuţă ca vârstă, dar mânată de aceeaşi pasiune, floretista Amalia Dumitru a urcat pe cea de-a treia treaptă a podiumului de premiere la Concursul Internaţional de Floretă şi Sabie Plovdiv Cup 2015', desfăşurat la începutul acestei luni în Bulgaria. A mai urcat astfel o treaptă în ascensiunea sa spre o carieră comparabilă cu a Anei-Maria Brânză, sportiva după ale cărei performanţe se ghidează.

Citește continuarea pe www.jurnaldefaptebune.libertatea.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Povesti adevarate