Drew Barrymore, internată la Spitalul de Psihiatrie: „Nimeni nu știa ce să facă cu mine”

Drew Barrymore a vorbit recent deschis despre anii copilăriei și despre ce i-ar spune ea acum sinelui său mai tânăr.

În timp ce mergea pe covorul roșu pentru cea de-a 26-a ediție anuală a Premiilor Webby, actrița în vârstă de 47 de ani și prezentatoarea unui talk-show a vorbit sincer despre sfaturile pe care le-ar fi dat acum unuei tinere Drew, care s-a luptat cu dependența de la o vârstă fragedă.

„Ea nu ar fi ascultat. Dar acum am un sfat mai bun pentru mine. Îmi place să-mi impun să reacţionez cu graţie. Fii pe drumul cel bun. Nu te răzbuna. Găseşte calmul, găseşte pace', a spus Barrymore pentru People.

„Acestea sunt lucruri pe care mi-aș fi dorit să mi le fi putut spune când eram copil, dar nu aș fi crezut niciodată că aceste lucruri sunt posibile și nici nu mi le-am dorit cu adevărat în acel moment. Acum le vreau. Mi-am dorit distracție sălbatică, rebelă', a continuat ea.

În urmă cu ceva timp, Drew Barrymore a fost deschisă cu privire la trecutul ei „sălbatic', inclusiv că a fost internată la Spitalul de Psihiatrie Van Nuys timp de 18 luni, când avea 13 ani.

Cu ocazia sărbătoririi premierei din sezonul 2 al emisiunii The Drew Barrymore Show din septembrie anul trecut, Barrymore, care locuiește la New York, a făcut mers în Los Angeles și s-a oprit la instituția în care a stat când era copilă. Ea și-a amintit experiența într-un clip video, discutând despre modul în care aceasta a modelat-o în femeia care este astăzi.

„Eram un copil sălbatic și eram atât de mult scăpată de sub control, încât nimeni nu știa ce să facă cu mine', a spus Barrymore în lacrimi la acea vreme.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete