„A aflat că are cancer la ficat, iar ultimele lui cuvinte au fost că își dorește să fiu campioană”. Drama unei concurente de la Survivor 2023

Ștefania Stănilă e concurentă la Survivor România 2023, în echipa Faimoșilor. Aceasta are 25 de ani și e campioană la gimnastică. În emisiunea de la Pro TV, concurenta a dezvăluit ce copilărie dureroasă a trăit, când tatăl ei s-a stins din viață din cauza cancerului.

„Multă lume nu știe prin ce am trecut. Eu vin dintr-o familie modestă, tatăl meu a lucrat în mină, de-aia s-a și îmbolnăvit. El lucra subteran și de acolo a apărut și cancerul lui. El oricum era, adică avea probleme dinainte, tot făcea drumuri la Constanța, la sanatoriu', a declarat Ștefania, care și-a pierdut tatăl în copilărie, din cauza cancerului.

„Mă rog, a făcut într-o zi febră foarte mare, a făcut febră 42. După aia l-a dus la ambulanță, s-a dus la spital, l-a operat și a aflat că are cancer la ficat.

Nu realizam la momentul ăla foarte multe, pentru că eram foarte micuță, nu aveam nici 9 ani împliniți. Ultimele lui cuvinte au fost că își dorește să fiu o campioană. Îmi amintesc absolut tot, parcă a fost ieri', a mai zis ea la Survivor 2023, în fața colegei sale, Carmen Grebenișan.

stefania-stanila-viata-nestiuta-survivor-5SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

„El mereu și-a dorit, ca orice s-ar întâmpla cu el, dacă se întâmplă să moară, să fie la Piatra Neamț, acolo unde sunt și părinții lui. Asta a fost dorința lui. Și mama mea văzând că se agravează lucrurile a decis să mergem cu toții la Piatra Neamț, ca să fie acolo, să-i îndeplinim dorința. Iar în data de 20 decembrie… eu nu realizam foarte multe. E greu și încerc să fiu tare, să fiu puternică pentru mama mea care e sufletul meu. M-a chemat la el și ultimele lui cuvinte au fost că își dorește să ajung o campioană. Îmi zicea chestia asta destul de des, dar aia a fost ultima oară, ultimele cuvinte pe care le-am auzit de la el. Legat de tatăl meu… ideea e că îl port mereu în suflet', a mai zis Ștefania Stănilă, conform libertatea.ro.

Carmen Grebenișan a ascultat cu interes povestea Ștefaniei Stănilă, cele două au și plâns împreună, s-au susținut și s-au încurajat una pe alta. „Cred că dacă mi s-ar întâmpla asta nici nu știu dacă aș fi fost la fel de puternică cum e ea.

Nici nu pot să îmi imaginez cât de greu poate să fie pentru un copil de 9 ani să treacă prin toate lucrurile astea. Pot să empatizez poate o mică parte', a susținut Carmen.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete