Dinu Maxer nu plânge după Deea. Decizia luată la scurt timp după divorț

Dinu Maxer nu plânge după Deea și este preocupat să se mențină tânăr. Artistul a dat fuga la cabinetul medicului estician, unde a apelat la injecții cu botox și acid hialuronic.

Dinu Maxer, în vârstă de 49 de ani, încearcă să treacă peste divorțul de Deea. Artistul își dorește să își refacă viața la un moment dat și încearcă să se mențină tânăr. El s-a lăsat pe mâna medicului estetician Auday Al-Ahmad, care i-a făcut ridurile să dispară cu o simplă injecție.

A ales să meargă la o clinică de lux din zona Dorobanți, unde a apelat la noi proceduri estetice de rejuvenare facială, scrie Click!.

„În urma consultației, Dinu împreună cu medicul nostru au decis să efectueze următoarele proceduri: estomparea ridurilor cu toxină botulinică, umplerea șanțurilor nazogeniene, volumizarea pomeților.

Tehnicile sunt diferite față de celelalte clinici, căci se folosește doar acul fără a fi nevoie de canula pentru crearea liftingului.

Toate aceste proceduri ne-au ajutat să obținem simetria perfectă, iar rezultatele vorbesc de la sine. În cazul lui Dinu rezultatele au fost imediate, la injectare', a declarat medicul estetician care a avut grijă de schimbarea lui Dinu.

Dinu Maxer și medicul estetician Auday Al-AhmadSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 8

Fostul soț al dansatoarei s-a arătat foarte încântat de rezultat și spune că se simte mai tânăr cu 10 ani.

„După procedurile de rejuvenare facială cu acid hialuronic și cu toxină botulinică, tenul meu arată și se simte cu 10 ani mai tânăr! Rezultatele au fost mult peste măsura așteptărilor mele! Felicitari medicilor pentru profesionalism și pentru rezultat. Sunt foarte mulțumit!'

Deea și Dinu Maxer au divorțat după 18 ani de relație

După 18 ani de relație, Deea și Dinu Maxer s-au despărțit. Cei doi au decis să o ia pe drumuri separate, deși au doi copii împreună.

Deea și Dinu Maxer au dezvăluit prin intermediul rețelelor de socializare că s-au despărțit. „Am decis sã ne încheiem căsătoria după 18 ani de relație plini de iubire, fidelitate, respect și muncã depusã cot la cot în tot ceea ce am construit! Ne suntem recunoscători pentru această cãlãtorie în care am fost pe rând, piloți!

Voi ne știți viață, că pe o carte deschisă, fiind mereu în atenția voastră și înconjurați de apreciere și admirație. Pentru toate acestea vrem să va mulțumim și tot odată ne dorim sã respectați acest moment din viață noastră. Ne dorim discreție, liniște și pace pentru fiecare dintre noi și cel mai important, pentru copiii noștri. Fiți blânzi! Dumnezeu știe drumul fiecăruia! Mulțumim , Deea și Dinu Maxer, au transmis cei doi, care au semnat deja actele de divorț pe 28 martie.

Ce probleme au avut în căsnicie Deea și Dinu Maxer

Când Andreas, băiatul lor, a venit pe lume, Deea și Dinu Maxer au avut probleme în căsncie. „Am făcut o geloasă pe Deea mai ales în primii ani de căsnicie. Atunci nu-mi dădeam seama că mai răspundeam unei fete sau alteia, dar și ea suferea. Cred, totuși, că cheia mariajului nostru a fost, până la urmă, fidelitatea. Nu am călcat strâmb niciunul.

Au mai fost momente de criză, ca în orice mariaj, mai ales atunci când au venit pe lume copiii. Mi-am dat seama că se adunaseră multe lucruri nespuse între noi! Devenisem ca doi străini, deși stăteam în aceeași casă’, a declarat Dinu Maxer.

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, aprilie 2023:

  • DOSARUL SECIAL al lunii este dedicat bărbaților, cuceritorii moderni: Daniel Pavel (Survivor), Denis Roabeș (The Motans), Maurice Munteanu (fashion editor). Uneori seducători, uneori fermecători, inteligenți, sexy sau doar talentați și atrăgători, alteori histrionici și interesant-romantici sau arbitrar-irezistibili, intimidanți sau siguri pe ei, sunt, deseori în secret și fără a fi supermen, învingători perfecți într-o lume bulversată de valori și nonvalori.
  • Vrei să reduci din kilograme fără să urmezi o dietă drastică și, evident, nesănătoasă? Poți să reintri în formă fără prea mult chin. Iată 25 de tips&trick-uri prin care poți slăbi rapid.
  • Vechile mănăstiri sunt locurile sacre din România care te cuceresc indiferent de câte ori ai merge acolo. Un spațiu parcă fără timp, cu peisaje incredibile, oameni cu sufletul cât roata carului și tradiții păstrate de veacuri.
  • De ce înșală o femeie? Ce motive au femeile atunci când decid să-ți înșele partenerul?
  • Să aflăm mai multe despre boala de reflux gastroesofagian
  • De mai mult de 2000 de ani încoace multe obiecte au fost asociate cu persoana și povestea Mântuitorului din Nazaret. În ediția de aprilie veți citi un amplu reportaj despre locațiile unde se află astăzi relicvele sfinte.
  • Răsfoiește revista AICI
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete