Dima Trofim, mesaj înduioșător la aniversarea fetiței lui

Dima Trofim, una dintre gazdele emisiunii „Star matinal', de la Antena Stars, a devenit, acum o lună, tată. El și-a luat foarte în serios rolul și se implică în tot ceea ce înseamnă îngrijirea micuței Ania.

Pe 22 octombrie, fetița lui Dima Trofim și a partenerei sale de viață, Angela Ciupitu, a împlinit o lună, prilej cu care tatăl a ținut să-i transmită un mesaj fiicei sale. „A trecut o lună. Da, azi Ania noastră face o lună. Doamne, cât de repede fuge timpul. Iar noi tot mai fericiți suntem! La mulți ani, iubirea mea. Te iubesc mult de tot. La mulți ani, Ania'.

Dima s-a arătat încă de la început implicat în tot ceea ce înseamnă îngrijirea micuței. Prima sa poză de pe rețelele de socializare a fost chiar din rezerva spitalului în care micuța s-a născut. La momentul nașterii, acesta mărturisea:

„Nici nu știam cât de mult te așteptam. Prima poză împreună'

Dima Trofin: Mereu alături de ele. Mereu!

Deși evită să-i arate chipul micuței, prezentatorul nu are rețineri când vine vorba despre a-și mărturisi sentimentele despre persoanele importante din viața lui. Acesta scria acum ceva timp.

„Ele sunt fetele mele. Unii m-ar compătimi. Să stai în casă cu trei fete, e nasol. N-o să vă mint! Este! Una este hotărâtă, ambițioasă, știe ce vrea. E greu să o convingi că e altfel decât cum spune ea. Alta e alintată. De când se știe a fost stăpâna casei și acum nu acceptă să fie altfel. E geloasă și nu acceptă că a mai venit cineva în casa ei. Cineva care primește atenția care îi era destinată doar ei. Și nu în ultimul rând, ultima venită, dar clar cea mai iubită. Ea abia se adaptează la lume, așa că… e normal să vrea să fie ea cea mai importantă și în centrul atenției. Fiecare cu personalitatea ei. Dar chiar și așa… nu aș schimba nimic! În poza asta… sunt ele! Fetele mele! Cele mai importante, cele mai iubite! Eu, mereu alături de ele. Mereu!'

Dima TrofimSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Citește și: Roxana Vancea, pe ultima sută cu sarcina

Foto: Facebook

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete