Dieta secretă a Prințesei de Walles. Cum reușește Kate Middleton să aibă o talie de viespe?

Dieta secretă a Prințesei de Walles nu este recomandată de nutriționiști.

Kate Middleton arată ca o adevărată păpușă din basme în rochiile pe care le poartă la întâlnirile pe care le are alături de Prințul William. Se pare că pentru această siluetă prințesa a trebuit să urmeze o dietă strictă.

December 16, 2022, London, London, United Kingdom: Kate Middleton, at the Together at Christmas carol service at Westminster Abbey in London. (Credit Image: © i-Images via ZUMA Press)

Prințesa de Walles a urmat dieta Dukan înainte de ziua nunții sale. Aceasta s-a căsătorit cu prințul William într-o ceremonie fastuoasă la Westminster Abbey, în timp ce întreaga lume a privit-o cât de grațioasă era în superba ei rochie de mireasă.

Dieta secretă a Prințesei de Walles

Dieta Dukan este una dintre dietele preferate chiar și de actorii de la Hollywood, printre care Jennifer Lopez. Kate Middleton a adoptat acest stil alimentar și spre uimirea multora dintre noi, aceasta gătește singură unele preparate. Mai mult decât atât, printre ajutoarele ei de bază sunt chiar copiii săi, Prințul George, prințesa Charlotte și prințul Louis.

Potrivit nutriționistului Susie Burrell dieta Dukan implică patru etape: atac, croazieră, consolidare și stabilizare.

„Este pur și simplu un plan bogat în proteine, inițial urmat de reintroducerea treptată a unei cantități mici de carbohidrați integrali și o mulțime de fructe și legume proaspete', spune Burrell.

Dieta Dukan se încadrează în tipul de diete hiperproteice-hipoglucidice (cu un aport excesiv de proteine, în detrimentul carbohidraților care sunt în cantitate foarte mică). Spre deosebire de Atkins, dieta Dukan pare a fi mai restrictivă și cu grăsimile, recomandând preponderent carne slabă și lactate degresate.

În timpul fazei „atac', se pot mânca proteine, ceea ce înseamnă că nu există fructe sau legume, timp de patru până la șase zile.

Faza de „croazieră' permite unele legume, iar „consolidarea' reintroduce unele fructe, carbohidrați și brânză și permite două mese „de răsfăț' pe săptămână.

Durata fazelor de croazieră și consolidare depinde de obiectivul de slăbire, cu toate acestea, „stabilizarea', care necesită „atac' o dată pe săptămână, este menită să dureze pentru tot restul vieții.

Cine este Pierre Dukan?

Dukan este un medic specializat în neurologie care s-a autointitulat nutriționist. Nu există informații clare referitoare la studiile în nutriție pe care le are, acesta prezentându-se pe website-ul oficial al dietei Dukan ca având o experiență de 40 de ani în nutriție clinică. Ce a presupus această experiență, nu putem afla atât de ușor. Mai mult, în 2012 a fost acuzat de Ordinul Medicilor din Franța de violarea codului de etică medicală pentru că a practicat medicină sub o formă extrem de comercială. Cartea Dieta Dukan a fost vândută în mai mult de 11 milioane de exemplare. În urma acestor acuzații, Dukan s-a retras din Ordinul Medicilor din Franța. Acesta a fost acuzat și în New York de fraudă financiară. Iar cireașa de pe tort este propunerea lui Pierre Dukan de a introduce o probă la examenul de Bacalaureat din Franța pe care adolescenții de 17 ani ar trece-o dacă au o greutate normală. Oricât de nesănătoasă este obezitatea, astfel de intervenții ar fi extrem de discriminatorii și ar avea un puternic impact psihologic într-o perioadă a vieții foarte vulnerabilă.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete