Dieta secretă a prințesei de Cambridge. Cum reușește Kate Middleton să aibă o talie de viespe?

Kate Middleton a arătat ca o mireasă de basm în rochiile de mireasă pe care le-a purtat în urmă cu un deceniu, dar pentru acest lucru prințesa a trebuit să urmeze o dietă strictă.

Ducesa de Cambridge a urmat dieta Dukan înainte de ziua nunții sale. Aceasta s-a căsătorit cu prințul William într-o ceremonie fastuoasă la Westminster Abbey, în timp ce întreaga lume a privit-o.

Dieta Dukan este una dintre dietele preferate chiar și de actorii de la Hollywood, printre care Jennifer Lopez. Kate Middleton a adoptat un stil alimentar sănătos și spre uimirea multora dintre noi, aceasta gătește singură unele preparate. Mai mult decât atât, printre ajutoarele ei de bază sunt chiar copiii săi, Prințul George, prințesa Charlotte și prințul Louis.

Potrivit nutriționistului Susie Burrell dieta Dukan implică patru etape: atac, croazieră, consolidare și stabilizare.

„Este pur și simplu un plan bogat în proteine, inițial urmat de reintroducerea treptată a unei cantități mici de carbohidrați integrali și o mulțime de fructe și legume proaspete', spune Burrell.

Dukan este „practic un stil francez de a mânca' care include „câteva mese ușoare', în care cei care adoptă acest stil se pot răsfăța în continuare cu „vin, produse de patiserie și desert'.

În timpul fazei „atac', se pot mânca proteine, ceea ce înseamnă că nu există fructe sau legume, timp de patru până la șase zile.

Faza de „croazieră' permite unele legume, iar „consolidarea' reintroduce unele fructe, carbohidrați și brânză și permite două mese „de răsfăț' pe săptămână.

Durata fazelor de croazieră și consolidare depinde de obiectivul de slăbire, cu toate acestea, „stabilizarea', care necesită „atac' o dată pe săptămână, este menită să dureze pentru tot restul vieții.

Burrell spune că ziua care conține doar proteine, o dată pe săptămână, este „foarte asemănătoare cu cea a unei zile cu consum redus de calorii'.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete