Dieta Ginei Pistol. Vrea să slăbească la 10 luni de când a născut: „Îi fac o surpriză trupului”

Gina Pistol, vedeta care a devenit mamă în luna martie a anului trecut, a început dieta. Prezentatoarea vrea să slăbească neapărat, să dea mai multe kilograme jos.

Pe Instagram, Gina Pistol a dezvăluit că înainte de a rămâne însărcinată avea 53 de kilograme, iar în luna a noua de sarcină cântărea 80 de kilograme. În prezent, vedeta are 65 de kilograme și își dorește să slăbească, scrie Libertatea.

„Azi îi fac o surpriză trupului. Azi mă apuc de sport și dietă. Înainte să rămân însărcinată aveam 53 de kilograme. Sport n-am mai făcut de vrei 3 ani. În luna a 9-a de sarcină îmi arăta cântarul 80 de kilograme. Acum, la 10 luni distanță, atât îmi arată cântarul. Nu sunt cea mai bună formă și am decis că trebuie să fac.

Adevărul este că mă simt mult mai bine de când fac sport, când mănânc sănătos. Practicarea sportului îmi oferă și tonus psihic. Am început un program de 12 săptămâni ca să îmi reintru în formă. Carmen a fost cea care mi-a arătat că se poate. De fiecare dată a avut răbdare cu mine și m-a ghidat, cu blândețe și profesionalism, spre țelul meu. O să vă arăt poze înainte și după la sfârșitul acestor 12 săptămâni', a spus Gina Pistol pe una dintre rețelele de socializare.

Așadar, în următoarele săptămâni, Gina Pistol va urma o dietă echilibrată și va face sport.

gina-pistol-dieta-3SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

În prezent, Gina Pistol este în concediu de maternitate, iar tot timpul ei îl dedică fetiței sale. Când are nevoie de ajutor, iar Smiley nu e acasă, prezentatoarea TV apelează la ajutorul unei prietene.

„Am 5 ore libere pe săptămână. Am o prietenă care vine și mă ajută cu fetița, iar eu atunci mă duc să fac cumpărăturile, mi-au expirat toate actele și trebuia să le schimb. Cumva încerc să fac… Din cele 5 ore, două le fac pe drum. Nu pot să fac nimic', a mărturisit Gina Pistol recent.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete