Diana Dumitrescu, veste neașteptată: „Viața noastră a intrat într-o nouă etapă”

Diana Dumitrescu este una dintre frumoasele actrițe din România. Aceasta a mai apărut în diverse proiecte televizate, însă o mare parte din timp l-a dedicat fiului său, Carol. Recent, aceasta le-a mărturisit fanilor că trece printr-o nouă perioadă emoționantă.

Diana Dumitrescu este o femeie pe deplin împlinită. Pe plan profesional lucrurile decurg așa cum și-a propus, pe plan personal trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de soțul și fiul lor. Recent, fiind extrem de activă și în mediul online, aceasta le-a mărturisit fanilor că micuțul Carol a început o nouă etapă, și anume grădinița. Emoțiile au cuprins-o încă de la primele ore ale dimineții, fiind preocupată de acomodarea lui acolo. Cu toate acestea, nu doar Carol este nevoit să se adapteze la noua perioadă, ci și ea.

„Doamne ce emoții am avut! După săptămâna de acomodare de la începutul lunii, ieri (n.r. 30 august) Carol a început, oficial, grădinița! Încă se acomodează și acelasi lucru îl fac și eu… să vă spun că de când mă întorc acasă și până plec să-l iau, stau pe canapea cu sufletul la gură așteptând să fiu sunată că plânge și vrea acasă?!?

Diana-DumitrescuSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Da, vă spun! Dar spre surprinderea mea, totul a decurs minunat în primele două zile… să vedem de acum încolo ce urmează! Succes tuturor prichindeilor, elevilor, studenților care au început sau urmează să înceapă un nou an școlar! 🎉🎉🎉🎉

De ieri viața noastră a intrat într-o nouă etapă, iar eu sunt emoționată și speriată în același timp, probabil și Carol la fel, dar sunt sigură că totul va fi bine!', a scris Diana Dumitrescu pe Instagram, alături de câteva poze cu micul preșcolar.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete