Diana Dumitrescu, scandal cu o doamnă pe stradă. Actrița și-a ieșit din fire

Diana Dumitrescu s-a certat cu doamnă pe stradă, după ce i-a blocat poarta cu mașina sa. Actrița și-a cerut scuze, însă femeia respectivă a chemat Poliția.

Diana Dumitrescu s-a enervat la culme, după ce s-a certat cu o doamnă pe stradă. Actrița i-a blocat poarta cu mașina, însă i-a cerut scuze pentru situația neplăcută. Se pare că femeia nu a fost impresionată de scuzele vedetei și a chemat Poliția.

„M-am certat cu o doamnă, sunt plină de spumele mării, care din mahalagioaică nu m-a scos, după ce mi-am cerut de trei ori scuze. O dobitoacă, ca să-i spun și eu așa frumos aici în online, care vezi doamne i-am blocat poarta și a chemat poliția. I-am zis: Faceți doamnă poză la mașină și chemați poliția, că n-am o problemă să-mi iau amendă dacă v-am blocat poarta, că și eu pățesc', a spus vedeta pe Instastory, relatează Spynews.

Vedeta și-a ieșit din fire și susține că femeia cu are s-a certat ieșise cu câinele ca să o sperie. Deși spune că și-a cerut scuze de mai multe ori, doamna nu s-a lăsat impresionată de părerile de rău ale Dianei Dumitrescu.

„Din chestia asta mai aveam puțin și vă jur, pe cuvântul meu, dacă mai ridica o dată telefonul acela la mine să mă filmeze, îi luam telefonul, îl aruncam, îl spărgeam și îi băteam și câinele, ca să fie treaba treabă, că a ieșit cu pechinezul ca să mă intimideze pe mine', a continuat ea.

Diana-Dumitrescu-cearta-vecina-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

„Sunt mahalagioaică când vreau'

„Măi, oameni buni când îți cere cineva scuze, acceptă-le sau nu le accepta într-un mod plăcut, ca să nu enervezi, să ridici tensiunea oamenilor să ajung să mă cert ca o nebună pe stradă. Femeie asta merită tot ce e mai rău de pe lumea asta! Sunt mahalagioaică când vreau! Și eu pot să țip, să înjur și să jignesc oamenii pe stradă așa aiurea, dar noroc că sunt în toate facultățile mintale și mă abțin până dau de nebuni', a mai adăugat actrița.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete