Diana Dumitrescu a spus cu ce se ocupă soțul ei: „Eu nu pot să mi-l imaginez pe Alin lucrând fizic”

Diana Dumitrescu a fost invitată la emisiunea online „Detectorul de minciuni' și a vorbit despre viața sa personală. Actrița a spus cu ce se ocupă soțul ei, Alin Boroi.

De aproximativ 7 ani, Diana Dumitrescu este împreună cu Alin Boroi și împreună au un băiețel, pe Carol. Invitată la emisiunea Oanei Radu, actrița a răspuns celor mai incomode întrebări și nu s-a ferit să spună adevărul. Cântăreața a fost curioasă să afle cu ce se ocupă soțul invitatei sale. Diana a mărturisit că au o situație financiară foarte bună și nu se plâng deloc de traiul pe care îl duc.

„Banii aduc fericirea?', a întrebat cântăreața. „Nu, dar aduc confort', a răspuns actrița. De asemenea, Diana Dumitrescu a precizat că soțul ei are bani.

diana-dumitrescu-7SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Actrița a spus cu ce se ocupă Alin Boroi, soțul ei: „Este constructor, dezvoltator. Face chestii mai mici, nu mari, dar da. Eu nu pot să mi-l imaginez pe Alin, pe soțul meu, lucrând fizic'.

„L-ai mai fi ales dacă avea salariul minim pe economie?', a fost curiozitatea Oanei Radu.

„Este un bărbat foarte deștept, este varianta mea masculină. Ne înțelegem foarte bine din acest punct de vedere. Faptul că el este stabil financiar și ne-am permis niște lucruri, o mașină, o locuință. Cu toate acestea, crede-mă că ne-ar fi stat bine și într-un apartament cu două camere. El este un tip foarte deștept. Discuțiile noastre sunt de la bârfe până la discuții politice. Nu cred că faptul că are bani sau nu, nu cred că asta l-ar fi împiedicat din a fi împreună cu mine. Eu nu sunt materialistă', a declarat Diana Dumitrescu.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete