Dezvăluiri sfâșietoare ale actriței Cezara Dafinescu: „Nu am fost om”

Dezvăluiri sfâșietoare ale actriței Cezara Dafinescu: „Nu am fost om”

Viața actriței Cezara Dafinescu a luat o întorsătură neobișnuită după moartea soțului ei. Gelu Fronea a avut parte de o moarte subită, pierzându-și viața într-un groaznic accident de circulație.

După dispariția sufletului său pereche, Cezara Dafinescu a trecut prin clipe de coșmar, luptându-se cu o depresie greu de suportat. Iubirea dintre ei a fost pătimașă, iar actrița a renunțat la teatru de dragul dragostei și a familiei, însă toată fericirea a luat sfârșit în momentul în care nu au mai fost.

„Am simțit că Gelu este sufletul meu pereche și acum, după atâția ani, am în minte privirea și ochii lui. Perioada aia a fost momentul meu în care am renunțat la teatru și, pentru un om care a iubit atât de mult și își iubește atât de mult meseria, asta a fost definitoriu pentru dragostea asta.

Pe mine nu m-a mai interesat teatrul și a fost perioada mea, de vreo 6 ani, în care am vrut să fiu soție, amantă, gospodină, tot ce vrei', a povestit Cezara Dafinescu despre căsnicia cu Gelu Fronea.

Depresie severă: „Nu am fost om'

Timp de un an de zile, numeroase sentimente de nesiguranță și de durere sufletească au pus stăpânire pe mintea Cezarei, dându-i cele mai negre gânduri. Aceasta a trecut printr-o depresie de care a scăpat cu greu.

„A venit nebunia asta cu accidentul lui stupid, absolut stupid, pe o motocicletă, cu 60 de kilometri la oră. M-am dus la spital și am stat 4 zile, el nu a murit, de cât de puternic era organismul. Era, bineînțeles, conectat la aparate, iar eu, în nebunia mea, eram sigură că se va face bine.

Un an de zile după șocul ăsta, după moartea lui, nu am fost om. De fapt eu voiam să mor. La ora 1.00 am vorbit cu el, și la ora 3.00 m-a sunat Poliția să-mi spună că motocicleta este la ei. Eu voiam să mor. Poate că s-a întâmplat așa pentru că l-am iubit prea mult', a mai mărturisit Cezara Dafinescu.

Foto: Libertatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete