Dezvăluiri sfâșietoare ale actriței Cezara Dafinescu: „Nu am fost om”

Viața actriței Cezara Dafinescu (74 de ani) a luat o întorsătură neobișnuită după moartea soțului ei. Gelu Fronea a avut parte de o moarte subită, pierzându-și viața într-un groaznic accident de circulație.

După dispariția sufletului său pereche, Cezara Dafinescu a trecut prin clipe de coșmar, luptându-se cu o depresie greu de suportat. Iubirea dintre ei a fost pătimașă, iar actrița a renunțat la teatru de dragul dragostei și a familiei.

cezara-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 7

„Am simțit că Gelu este sufletul meu pereche și acum, după atâția ani, am în minte privirea și ochii lui. Perioada aia a fost momentul meu în care am renunțat la teatru și, pentru un om care a iubit atât de mult și își iubește atât de mult meseria, asta a fost definitoriu pentru dragostea asta.

Pe mine nu m-a mai interesat teatrul și a fost perioada mea, de vreo 6 ani, în care am vrut să fiu soție, amantă, gospodină, tot ce vrei', a povestit Cezara Dafinescu despre căsnicia cu Gelu Fronea.

Depresie severă: „Nu am fost om'

Timp de un an de zile, numeroase sentimente de nesiguranță și de durere sufletească au pus stăpânire pe mintea Cezarei, dându-i cele mai negre gânduri. Aceasta a trecut printr-o depresie de care a scăpat cu greu.

„A venit nebunia asta cu accidentul lui stupid, absolut stupid, pe o motocicletă, cu 60 de kilometri la oră. M-am dus la spital și am stat 4 zile, el nu a murit, de cât de puternic era organismul. Era, bineînțeles, conectat la aparate, iar eu, în nebunia mea, eram sigură că se va face bine.

Un an de zile după șocul ăsta, după moartea lui, nu am fost om. De fapt eu voiam să mor. La ora 1.00 am vorbit cu el, și la ora 3.00 m-a sunat Poliția să-mi spună că motocicleta este la ei. Eu voiam să mor. Poate că s-a întâmplat așa pentru că l-am iubit prea mult', a mai mărturisit Cezara Dafinescu.

Cezara Dafinescu, actrița cu ochi hipnotizanți și cu o carieră impresionantă în teatru și cinematografie, rămâne unul dintre marile nume ale cinematografiei românești. Palmaresul acesteia cuprinde peste 40 de roluri în film, apariții în seriale TV și pe scena de teatru. Iar povestea relației ei cu actoria este cu atât mai interesantă cu cât frumoasa actriță nici măcar nu voia să dea la teatru.

Datorită înălțimii sale, toate realizările duceau în direcția sportivă, mai ales după cucerirea titlului de campioană națională la juniori, la săritura în înălțime. Un accident a dus la încheierea prematură a acestui capitol. Și pentru că era atrasă de lumea teatrului, a decis să se îndrepte spre această zonă. A absolvit Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică și tot în același an a jucat în Explozia, în regia lui Mircea Drăgan.A devenit rapid una dintre cele mai cunoscute și iubite actrițe din România.

Printre cele mai cunoscute rolurile ale sale fin filme se numără și Întoarcerea Vlașinilor, Secretul lui Nemesis, Dumbrava minunată, Cucoana Chirița, Chirița în Iași și, cele mai recente, Toni Edrmann și Între chin și amin, de Toma Enache, în 2019.

Cât despre frumusețea incontestabilă a actriței, aceasta a spus într-un interviu pentru Antena Stars, că „eu n-am mizat pe frumusețe. Eram frumușică la un moment dat, dar frumusețea nu a fost o armă pentru mine. Consideram că e normal să arăt așa cum arătam.’

Foto: Libertatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete