A făcut milioane de euro din parfumuri, dar cu o afacere a dat greș. Ce i s-a întâmplat Denisei Tănase: „Ne-am dat seama că nu este domeniul nostru, că nu ne pricepem”

Denisa Tănase a trecut de la muzică la parfumuri. Fosta cântăreață a cunoscut deja succesul în afaceri, și-a lansat acum ceva vreme o linie de parfumuri, dar și un lanț întreg de magazine în cele mai cunoscute orașe din Europa și nu numai.

Împreună cu soțul ei, Mircea Brânzei, Denisa Tănase a prins gustul afacerilor. A investit mult în magazinele sale, în parfumurile ei, dar a avut și un succes enorm și duc o viață de lux în Dubai. În pandemie însă, ea și soțul au făcut măști. S-a dovedit că această afacere nu e pentru ei, au dat greș împreună.

„Cele mai nefericite investiții ca să spun așa ale noastre au fost cele dictate de Mircea, din păcate. A fost, de exemplu, în timpul pandemiei, investiție într-o linie de producție de măști. Am cumpărat inclusiv măști gata făcute. Plus această linie completă care a costat destul de mult la vremea aceea. Ne-am dat ulterior seama că nu este domeniul nostru, că nu ne pricepem, că nu ne place. Aruncam unul pe celălalt. Eu aveam business-ul meu și nu aveam tragere de inimă să mă ocup de măști, el la fel.

Am învățat atunci că nu trebuie să cauți întotdeauna trendurile. Ce funcționează pentru alții, e foarte posibil să nu funcționeze și pentru tine. Trebuie să faci ceea ce îți place și lucruri la care să te pricepi cât de cât, nu lucruri noi care poate funcționează la tine, dar la alții nu. În schimb, este absolut normal să ai și astfel de „afaceri' sau încercări eșuate de a investi. Dacă am ști dinainte ce afacere va funcționa și care nu, atunci am fi multimilionari cu toții. Este normal să avem și decizii bune și decizii mai puțin bune. Învățăm din toate. Știi cum se spune: „Sometime you win, sometime you learn'. Noi de data asta am învățat, iar o altă lecție foarte importantă pentru mine în business e aceea de a nu mai face micromanagement, pentru că e ceva ce ține businessul pe loc și pe tine te consumă foarte mult într-un mod total distructiv și nefericit', a spus ea pentru playtech.ro.

Denisa Tănase are o afacere cu parfumuri, cu magazine în toată lumea, și trăiește în DubaiSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

În privința relației sale cu Mircea Brânzei, Denisa Tănase are numai cuvinte de laudă. Fac echipă și acasă, dar și la muncă. „ Ne ajută foarte mult faptul că suntem tot timpul împreună, călătorim împreună, ne așezăm proiectele în așa fel încât să ne putem ocupa de toate, dar să fim și împreună. De exemplu, deschidem magazin în Copenhaga. Am făcut eveniment imobiliar în Copenhaga. Avem eveniment în Bruxelles. Am făcut eveniment imobiliar în Bruxelles.

Atunci, ne urmăm unul pe celălalt și ne susținem reciproc. Da, în fiecare dimineață ne trezim împreună. În fiecare seară adormim împreună. Povestim despre lucrurile pe care le avem de făcut, care ne unesc mai mult, cred. Adică nu simt că sunt distructive. Din contră, simt că ne apropie mai mult. Avem scopuri comune și cred că asta este esențial într-o familie', a spus ea pentru aceeași sursă.

Denisa Tănase a făcut ani de zile parte din trupa Bambi, alături de sora ei, Raluca Tănase. Acum, ea e femeie de afaceri, a renunțat la muzică.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete