Demisie de la Kanal D. Vedeta a renunțat la televiziune și lucrează acum în imobiliare: „În termenii actuali sunt asistent manager”

Antonia Ștefănescu, fosta soție a artistului Andrei Ștefănescu, a lucrat mai bine de un an de zile la Kanal D, televiziunea de unde și-a dat de curând demisia. Ea a preferat să intre pe piața imobiliarelor.

Cu toate că a demisionat, Antonia Ștefănescu nu a dorit să rămână fără activitate profesională. Vedeta a decis să se reprofileze, astfel că a ales să activeze în domeniul imobiliarelor. Aceasta a dezvăluit că cel mai mare sprijin al său este chiar fostul soț, Andrei Ștefănescu.

„Mi-am schimbat locul de muncă, după ce am fost cam un an și jumătate la Kanal D. Acum sunt la o firmă dezvoltatoare. S-a încheiat cu televiziunea. În termenii actuali sunt asistent manager la o firmă care se ocupă cu dezvoltare imobiliară. Singură, tot singură (n.r. râde). Este cu liniștea pe aici prin viața mea, deși aș vrea să fie mai agitație (n.r. râde). Dar nu-mi stă capul! 

S-a nimerit pur și simplu jobul acesta printr-o vecină care a plecat din țară! Eu inițial voiam ceva part time pe lângă ce faceam la Kanal, ca să mai fac un ban. Dar am venit la interviu și am rămas. Am zis să fac schimbarea că nu mi-a ieșit în cale degeaba. Sunt la program acum ce-i drept, cu toate astea, e mai bine din toate punctele de vedere', a spus Antonia Ştefănescu pentru fanatik.ro.

Antonia Ștefănescu nu s-a ferit să dezvăluie că principalul motiv al plecării de la Kanal D au fost banii.

 „Da, dar și faptul că eu funcționez cu mersul tot înainte, și când s-a ivit așa neașteptat, de nicăieri, am zis că e clar pentru mine și mai bine să nu fug de schimbare. Sunt încântată de alegerea făcută'.

Antonia și Andrei StefanescuSeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 12)

Cum se împacă Antonia cu Andrei Ștefănescu, fostul soț

Andrei Ștefănescu și Antonia au pus punct relației lor în 2020, după șapte ani de dragoste. Cuplul are un băiețel, Ayan, născut în 2017. Cu toate că nu mai sunt împreună, ei au o relație bună de dragul fiului lor.

Despre viața ei personală, Antonia Ștefănescu a recunoscut că nu și-a refăcut viața personală, ea preferă să se ocupe de fiul său și de carieră.

„Nu se întâmplă lucruri pentru că, se pare că trebuie să accept invitații la cină, ieșiri cu bărbați, ieșiri în oraș cu fetele! Iar eu nu apuc să mai fac și asta. Mă refer la ieșiri în club etc. Sincer, pentru prima parte recunosc că nu-s interesată, deoarece nu e nimeni convingător ca și conținut, deci insuficient ca să-mi reorganizez prioritățile.

Mă ajută foarte mult Andrei (Ștefănescu n.r) acum de când mi-am schimbat locul de muncă, asta pentru că nu mai am atât de mult timp liber ca înainte. În timpul săptămânii nu reușesc să ajung eu mereu să-l iau de la școală și merge el. Ne susținem! Facem puștiul fericit!', a mai spus Antonia.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete