Delia, sperietură de pomină în timp ce era la alergat: „Mi-a băgat o…”

Delia Matache are un stil de viață extrem de activ. Cântăreața iese la alergat ori de câte ori are timp liber și nu ține cont de faptul că noaptea ar putea fi periculos. De cele mai multe ori aceasta își face numărul de kilometri alergând în parc, însă recent artista a trecut printr-o spaimă de nedescris când un bărbat a abordat-o.

Delia le-a împărtășit fanilor săi o întâmplare mai puțin plăcută care a avut loc în timp ce alerga în parc. Jurata emisiunilor „X Factor' și „iUmor' le-a povestit cum a speriat-o un bărbat când i-a băgat o lanternă în ochi, acesta recunoscând-o pe vedetă.

„Sub nicio formă dacă mă vezi noapte plimbându-mă, oricine ai fi, nu veni după mine. Oricine ai fi, că mă știi, că nu mă știi, nu mai contează nimic. E noapte, e întuneric. Nu veni după mine. Niciodată. Mai devreme un tip foarte dubioșel mi-a băgat o lanternă în ochi și m-a întrebat dacă sunt eu. -Ești tu?/ -Ce? Da, eu sunt adică, de ce? Ce naiba! Chestiile astea, noaptea, te sperie! Nu faci șaa ceva! Nu faci nimic', a explicat Delia, scrie Spynews.

Cunoscuta cântăreață a transmis la secțiunea Instatory că s-a speriat și că le recomandă tuturor să nu o abordeze atunci când o văd. De asemenea, ea nu o să renunțe la alergatul nocturn, deși multă lume îi spune că este periculos. Din punctul ei de vedere nu este așa și dacă totuși se întâmplă ea ia măsuri fără să stea pe gânduri, sunând la Poliție sau chiar lovind potențialul agresor.

„N-am să stau să nu mai ies să alerg la orice oră vreau pentru că nu ar trebui să fie periculos și, în general, nu e. Dar, dacă vă trece vreodată prin cap să veniți și să…nu știu, să îmi puneți mâna pe un umăr sau să mă bateți pe umăr noaptea, în timp ce alerg, NU! Să nu faceți asta niciodată, nu, niciodată! Mă activez, țip, sun la Poliție și vă dau și două peste ochi. Niciodată să nu faceți așa ceva', a mai spus jurata X Factor, potrivit sursei de mai sus.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete