Delia, însărcinată?! Iată ce test a făcut celebra artistă

De câțiva ani buni, Delia se află pe culmile succesului și continuă să urce. Multă vreme, soțul ei, Răzvan Munteanu, i-a fost impresar, iar acest lucru s-a observat în realizările sale muzicale. Cei doi sunt destul de discreți în ceea ce privește viața lor privată.

Cu toate acestea, Delia a început să fie agasată de clasica întrebare „Când faci un copil?’. Motiv pentru care a mărturisit că nu se simte pregătită să aducă pe lume un copil, deși este absolut îndrăgostită de cei doi nepoți de la sora sa, Oana.

Ei bine, recent, cântăreață și-a surprins fanii cu o filmare inedită. Aceasta a făcut un test din popor care ar dezvălui ce sex ar putea avea viitorul copilașului ei. De obicei, acest obicei este făcut femeilor însărcinate care vor să afle dacă vor avea o fetiță sau un băiețel. Delia, în schimb, nu este însărcinată, dar s-a amuzat copios atunci când a văzut că inelul care stătea atârnat de o sfoară s-a învârtit în cerc, ceea ce ar însemna că ar avea o fetiță.

delia-3SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Delia, în vârstă de 40 de ani, se bucură de o carieră fantastică, însă potrivit declarațiilor sale mai vechi, acesta nu se simte pregătită să devină mamă. Întrebarea referitoare la copil a urmărit-o foarte mult timp și este de părere că ar fi un obicei pur românesc și venind insistent s-ar putea să îi producă o ușoară confuzie.

„Întrebarea asta e standard, cred că e «made in Romania». Nu cred că oamenii pe străzile din Londra te întreabă când faci un copil. Nu mă apasă, dar la un moment dat s-ar putea să mă confuzeze foarte tare.

S-ar putea să nu pot să-mi dau seama dacă este cu adevărat dorința mea să fac un copil sau vreau să fac asta pentru că am crescut cu senzația că trebuie. Și eu cred că nu trebuie nimic’, a declarat Delia pentru Adevărul.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete