Deea Maxer a auzit primul „Te iubesc” de la iubitul Robert. Ce spune despre căsătorie: „O să mă cheme Drilea, dacă mă mărit”

Deea Maxer are o relație cu Robert Drilea de o lună și câteva săptămâni. Bărbatul deja i-a zis primul „Te iubesc', iar ea, în direct la TV, a recunoscut că e foarte îndrăgostită.

După 18 ani de relație cu Dinu Maxer, Deea a trecut peste divorț și și-a refăcut deja viața alături de Robert Drilea. E fericită alături de el, după cum a recunoscut în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV. „Da, sunt îndrăgostită! Da, sunt într-o relație! Da, îmi asum! Sper să ne țină, avem două case acum, adică el stă la mine și eu la el. Și nu, nu este prea repede, pentru că divorțul de fostul meu soț nu a fost în momentul în care v-am anunțat, detașamentul nostru sentimental a fost de foarte mult timp.

Pe Robert l-am cunoscut înainte de Paște, după divorț, prin niște prieteni. Robert nu știa cine e Deea Maxer. Robert a cunoscut-o pe Andreea de la zero. Nu știa absolut nimic despre mine…', a spus aceasta la Pro TV.

A și recunoscut că s-ar căsători cu actualul ei iubit. Mai mult decât atât, își va schimba și numele de familie, fără nicio ezitare. „Cu Robert Drilea, iubitul meu (n.r. – este bărbatul cu care s-ar căsători).

Deea Maxer e numele meu pentru că am doi copii cu numele de Maxer. Dar o să mă cheme Drilea, dacă mă mărit. Nu e complicat, asta e iubirea', a declarat Deea Maxer.

deea maxer rasfatSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 6

În cadrul unei alte emisiuni, Robert Drilea a recunoscut că deja i-a spus Deei Maxer „Te iubesc'. „Ne-am cunoscut întâmplător printr-un prieten, acum o lună și 13 zile. Atitudinea, felul cum se comportă, senzualitate, tot. (…) A venit și mai devreme chiar (n.r. – primul «Te iubesc»)', a precizat Robert Drilea.

Deea Maxer, despre divorțul de Dinu: „Nu am mai funcţionat împreună!'

Deea Maxer a dezvăluit tot la Pro TV că nu regretă nimic din tot ce a trăit cu fostul ei soț. „ Nu există reţeta fericirii, suntem diferiţi, gândim diferit, nu pot da sfaturi. (…) Vreau să dezmint aberațiile. (…)Nu regret absolut nimic, a fost un şoc pentru toată lumea, dar nu a fost o decizie luată de ieri. (…)

Nu am mai funcţionat împreună! Nu mai dramatiza, există o viaţă după divorţ, suntem oameni maturi. Nu vreau să intru în detalii! Noi am fost super naturali, cât am fost fericiţi şi am avut lucruri frumoase de arătat am fost transparenţi. Nu ne-am prefăcut când eram fericiți, chiar eram’, a spus ea.

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, mai 2023:

A apărut ediția de mai a revistei Avantaje. Luna aceasta v-am pregătit materiale interesante, numai bune de savurat dimineața la cafea… În primăvara lui 2023 Avantaje îți este cel mai bun aliat pentru inspirație, informație și entuziasm. Afli lucruri noi sau poate deja știute dar noi te ajutăm să le certifici și să le structurezi. 

Iată o mică parte din cuprinsul ediției:

  • Acidul hialuronic este o super-moleculă pe care o avem cu toții în organism. Ce face acidul hialuronic? Îți spunem noi: are super-puteri: este capabil să amâne procesul de îmbătrânire cutanată.
  • Există superstiții care ne pot schimba viața? Prinși în vârtejul clocotitor al vieții moderne, ignorăm deseori, zeci și zeci de „reguli ale binelui și răului, un fel de legi nescrise, transmise de secole, din generație în generație și după care se conduce lumea misterioasă a semnelor ascunse.
  • Poveși urâte de pe TINDER: Iată câteva povești, cât se poate de adevărate, cu protagoniști care au avut curajul să se destăinuie despre dezastrul care se poate ascunde în spatele unor întâlniri „match by Tinder.
  • Ai colegi dificili? Există conflicte la serviciu? Iată cum trebuie să te comporți: micile neînțelegeri sau conflictele pe care le ai la serviciu îți pot face viața un chin. Nu le lăsa să-ți afecteze randamentul și eficiența, ci găsește modalități prin care defectele colegilor să-ți fie utile ție.
  • Cum se face un shooting de copertă? Fără cei patru pioni importanți, niciun shooting nu e relevant. Tiberiu Arsene, Cristian Buca, Mirela Macovei și Alexandra Calafeteanu sunt departe de a fi simpli pioni într-un proiect de imagine: ei sunt adevărații alchimiști care transformă obișnuitul în remarcabil. 
  • Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete