De la 126 de kilograme la 79 de kilograme. Cum s-a transformat Răzvan Popescu de la Radio Zu: „Nu mai am pofte, din alea foarte mari”

Răzvan Popescu de la Radio Zu a suferit anul trecut o operație de micșorare a stomacului. Aproximativ 50 de kilograme a dat jos acesta și e mândru de cum arată acum.

Într-un interviu pentru Ciao, Răzvan Popescu a vorbit despre operația pe care a făcut-o și pe care nu o regretă. „Înainte să mă operez, oamenii care făcuseră operația asta înainte ziceai că sunt programați să îmi spună același lucru și anume. „A fost cea mai bună decizie a vieții mele!'. Nu neapărat că nu-i credeam, mi se părea așa ciudat că în viață luăm foarte multe decizii și tocmai asta să fie cea mai bună decizie a vieții unui om.

La 6 luni de la operație încep să îi înțeleg! Da! Eu mă simt foarte bine și nu regret nicio secundă că am luat decizia asta! Regret că nu am luat-o mai devreme. Și m-am chinuit de vreo două ori câte un an de zile cu niște programe de slăbit, care dădeau rezultate doar că era foarte greu să le și mențin', a spus prezentatorul de la Radio Zu, care recunoaște că acum se menține, nu mai are pofte la mâncare.

„Nu m-am întrebat niciodată dacă îmi place ceva la mine sau dacă îmi place de mine! Important e să le placă celor de lângă mine de mine ca să fiu cât mai ușor de suportat. Cam asta cred că e principala dorință a mea.

Ce-mi place cel mai mult în această perioadă e că nu mai am pofte, din alea foarte mari. Că senzația de foame este mult diminuată, aproape inexistentă. Și asta e o chestie extraordinară pentru unul ca mine care a ținut diete o groază, stăpânind foamea și luptând cu ea în orice moment!'.

Ce mănâncă Răzvan Popescu după ce a slăbit 50 de kilograme

Întrebat ce mănâncă și în ce cantități, Răzvan Popescu a dat de înțeles că acum consumă de toate, dar în cantități foarte mici. „Minuscul! În sensul în care cantitățile sunt la sfert față de cantitățile în care aveam nevoie înainte de operație. Și clar nu pot să mănânc o farfurie de ciorbă întreagă la o masă!', a explicat el pentru Ciao.

razvan-popescu-a-slabit-50-de-kilograme-5SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 6)

A apărut revista Avantaje ediția de noiembrie 2023

Luna aceasta vă surprindem cu un număr cu adevărat special, cu un DOSAR în care dezbatem tulburările de personalitate cele mai des întâlnite, cu subiecte de sănătate considerate tabu dar și cu invitați- surpriză:

EXCLUSIV AVANTAJE:

CRISTIAN DIACONESCU – Diplomat de carieră și fost ministru de externe, totul pornind de la o bază juridică, Cristian Diaconescu poate oferi context pentru cele mai „fierbinți' subiecte ale zilei. În interviul Din ediția de noiembrie poți citi o sinteză a ceea ce înseamnă rolul României în UE, fenomenul fake news, dar și noile direcții de dezvoltare – cum ar fi energia verde și folosirea inteligenței artificiale.

DOSAR SPECIAL – Tulburările de personalitate

Cauzele exacte ale tulburărilor de personalitate nu sunt pe deplin înțelese, dar se crede că o combinație de factori genetici, chimici și de mediu pot contribui la dezvoltarea lor.

PARANOICUL – Personalitatea paranoică nu este un caz de nebunie, este doar un om cu o înclinație permanentă spre suspiciune și neîncredere.

HISTRIONICUL – În prima zi, pare charismatic, te vrăjește. A doua zi, te cam obosește.

A treia zi, deja ai vrea să-l tragi din priză. Cine să fie? Un individ cu personalitate histrionică.

PERFECȚIONISTUL – „Dușmanul binelui e mai binele', se spune. Cel care nu este niciodată mulțumit riscă să nu-și termine treaba la timp. În plus, îi critică la nesfârșit pe cei din jur. Rău pentru el, rău pentru toată lumea.

DEPENDENTUL – Dacă te sufocă, poți să te scuturi de el și să scapi. Dar ce se va întâmpla cu el după aceea? Dependentul este expus unor riscuri dintre cele mai grave.

DEPRESIVUL – Cum să ne purtăm cu personalitatea depresivă atunci când face parte din viața noastră? Dacă se leagă de evenimente concrete, dacă are cauze certe, dacă este o stare temporară, depresia este o maladie. Dacă este un fel de a fi permanent al cuiva, vorbim despre o personalitate dizarmonică de tip depresiv.

Vrei să te bucuri de o căsnicie fericită? Atunci fii foarte atentă la primul și cel mai important pas pentru reușita în doi: alegerea partenerului de viață! Vă plac aceleași lucruri și vă ghidați în viață după aceleași valori? Cu siguranță, el va fi alesul! Sau poate că, deși nu vă înțelegeți întotdeauna, vă completați reciproc – doar știe oricine, contrariile se atrag.

Ești prizoniera dragostei? Când ne îndrăgostim, viața noastră gravitează în jurul persoanei iubite și pare că nimic altceva nu mai există în jur. Dar dragostea nu înseamnă acapararea unuia de către celălalt. Viața fiecăruia are o multitudine de fațete pe care nu le putem neglija, oricât de mult am fi preocupați de partener și de dragostea pentru el.

Citește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete