De ce să îţi încarci online cartela de telefon

Cartela de telefonie mobilă în sistem Pre Pay îţi oferă libertate maximă în ceea ce priveşte durata şi costurile de utilizare. Nu eşti legat contractual de nici o companie, ai la dispoziţie o mulţime de extraopţiuni pe care le poţi schimba după bunul plac, poţi chiar să iei o pauză de câteva luni, timp în care îţi păstrezi numărul, dar nu plăteşti nimic. Singura grijă este să prelungeşti extraopţiunea sau perioada de valabilitate, pe care o poţi face prin serviciile de încărcare Telekom online. Iată care sunt avantajele:

Sigur

Când vine vorba de plăţi online, siguranţa datelor trebuie să fie prima ta preocupare. Din acest punct de vedere, serviciile de reîncărcare sunt securizate. Atât companiile de telefonie mobilă, cât şi site-urile care au dezvoltat exclusiv acest tip de servicii, redirecţionează către portaluri sigure pentru efectuarea plăţilor electronice. Dacă identifici în noua fereastră elementele clasice de plată în siguranţă şi ai activate măsuri suplimentare puse la dispoziţie de banca emitentă a cardului pentru confirmarea plăţilor, atunci nu există riscuri de fraudă.

Gratuit

Pentru serviciile de reîncărcare nu trebuie să plăteşti taxe sau comisioane. Singurul cost este cel al valorii creditului solicitat. Nici companiile de telefonie, nici site-urile care oferă astfel de servicii nu percep costuri suplimentare.

Simplu

Am amintit deja că marile companii de telefonie acoperă acest segment important din piaţă. Astfel, fiecare site oficial oferă posibilitatea reîncărcării online a cartelei telefonice pentru utilizatori cu sau fără cont. Pe lângă această soluţie, au dezvoltat şi aplicaţii disponibile gratuit pentru descărcare din App Store pentru sisteme de operare iOS sau din Google Play pentru Android. Instalezi aplicaţia, îţi creezi cont şi foloseşti meniul pentru a încărca o cartelă Pre Pay.

Rapid

Serviciile marilor jucători din piaţă se concentrează însă asupra atragerii de noi abonaţi şi comercializării telefoanelor. Aşa se justifică mulţimea de reclame cu care te întâmpină produsele lor. Pentru utilizatorii de cartelă trebuie să navighezi puţin până găseşti secţiunea secundară dedicată acestei pieţe. Cu timpul însă, te obişnuieşti şi după doar câteva reîncărcări ajungi direct la butonul dorit. 

Dacă însă doreşti să câştigi timp de la început, poţi alege să reîncarci de pe un site care se ocupă exclusiv cu acest tip de servicii. Practic, în interfaţa care te întâmpină introduci numărul de telefon şi valoarea în euro cu care doreşti să reîncarci şi eşti redirecţionat către portalul de plată în siguranţă. Întreaga operaţiune nu trebuie să dureze mai mult de 15 secunde.

Disponibil de oriunde

Un alt mare avantaj al cartelei Pre Pay este că poate fi reîncărcată de oriunde, chiar şi pentru un alt utilizator. Atât timp cât ai acces la internet, nu contează unde eşti, îţi poţi restabili creditul. Metoda este foarte utilă pentru părinţii care au copiii în vacanţe sau la şcoli în străinătate şi doresc să comunice cu ei. Sau pentru oamenii maturi care au nevoie să comunice cu părinţii lor în vârstă, din alt oraş sau din mediul rural. Fără a încărca facturile la telefonie mobilă, punându-le la dispoziţie un telefon cu cartelă reîncărcabilă, pot comunica cu ei foarte simplu. Singura grijă este ca din când în când să încarce creditul şi să prelungească extraopţiunea dorită sau perioada de valabilitate a cartelei.

Ofertele companiilor de telefonie mobilă pentru abonaţi şi pentru cartele reîncărcabile sunt similare. Singura diferenţă este că în prima variantă te implici într-o relaţie contractuală, în timp ce a doua îţi oferă libertate totală. Îţi revine doar grija ca periodic să încarci creditul cu valoarea dorită în funcţie de extraopţiunea aleasă. Dacă alegi să nu foloseşti o perioadă îndelungată numărul respectiv, îl poţi păstra fără nici un fel de cost, cu condiţia să prelungeşti la timp perioada de graţie.

Sursa foto: unsplash.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial