De ce s-a retras Adela Popescu din televiziune și când are de gând să revină: „Încă nu ne pensionăm”

Adela Popescu a anunțat când se va întoarce pe micul ecran, dar și de ce a decis să se retragă o perioadă din televiziune. Vedeta așteaptă să găsească proiectul potrivit.

Adela Popescu, prezentatoarea de la PRO TV, a decis să-și ia o pauză de la televiziune după încheierea filmărilor pentru emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Vedeta a surprins pe toată lumea când a anunțat că părăsește emisiunea „Vorbește lumea” pentru a se implica în acest nou proiect.

După câteva săptămâni petrecute în afara țării pentru filmări, Adela Popescu s-a întors acasă și a simțit nevoia de a se retrage pentru o perioadă de la lumina reflectoarelor. Vedeta a explicat că a dorit să-și încarce bateriile și să se odihnească, întrucât a muncit din greu încă de la o vârstă fragedă.

Cu toate acestea, Adela Popescu a spus clar că nu se va abate prea mult de la televiziune și că revine în curând pe micul ecran. Vedeta își dorește să găsească proiectul potrivit pentru a-și relua activitatea în televiziune și a oferi publicului momente de calitate.

„Am plecat de la Șușani, unde era viața cum era, m-am mutat în București și am început munca aia grea. Superbă, dar grea. Cu responsabilități. Adică să ai în cârcă proiecte mari, cu bugete și așa mai departe nu e un lucru ușor pentru un copil. Și acum, cumva e pauză, pe care eu mi-am dorit-o și mă bucur de ea. Pur și simplu mă bucur de tihnă. S-a înțeles?', a povestit Adela Popescu pentru EGO.ro, completând că asta nu înseamnă că o va ține într-o continuă vacanță, ba din contră, își pregătește revenirea în fața publicului, însă nu vrea să forțeze lucrurile, ci așteaptă un proiect în care să se regăsească 100%.

Fanii și telespectatorii își așteaptă cu nerăbdare întoarcerea Adelăi Popescu pe micul ecran și sunt siguri că vedeta va aduce în continuare proiecte de succes și momente pline de bucurie și inspirație.

„Nici nu vreau să fac vreo pauză lungă. Eu sunt fericită. Am fost la Vorbește lumea și m-am simțit foarte bine. Chiar m-a sunat mama să mă întrebe cum m-am simțit și i-am zis că foarte bine. Pentru că eu sunt ca peștele în apă, adică mă simt bine, nu am emoții, nu sunt stresată. Dar am nevoie de timp, am avut nevoie de el. Acum am început deja niște discuții pentru niște noi proiecte și sunt cu toată inima spre a le face și a găsi ceva care mi se potrivește. Adică nu ne retragem la țară. Încă nu ne pensionăm'.

Adela Popescu și familia (1)SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 12)

A apărut ediția de septembrie a revistei Avantaje

Septembrie este o lună ca o bornă de hotar, este luna ce deschide ușa toamnei, cu vreme schimbătoare, capricioasă dar, probabil, așteptate de mulți, stropi binecuvântați de ploaie. Începem toamna în forță, dărâmăm mituri și învățăm de la specialiști să ne ferim de capcane și pericole care ne pot pune sănătatea sub imperiul riscului.

E important pentru sănătatea ta să știi ce este colesterolul, când devine periculos și cum îl poți menține între valori normale. Este prietenul și, în același timp, dușmanul nostru. Prieten, pentru că este indispensabil bunei funcționări a organismului; dușman, pentru ca se depune pe arterele noastre, ajungând să le obtureze.

Ce efecte are Sindromul Instagram? „Imaginea perfectă, dar falsă, lipsită de o poveste, nu poate construi o familie, pentru că nu poate stârni în bărbat decât dorințe sexuale ce se consumă mult prea repede' – Psiholog Constantin Cornea

Fenomenul de ghosting afectează din ce în ce mai mulți oameni, și, cel mai adesea, își are rădăcinile în insecuritățile și problemele celui care fuge, nu în comportamentul celui părăsit.

Interviu în exclusivitate:

Prof. Dr. Gheorghe Peltecu, specialist în obstetrică-ginecologie: Excesul operațiilor cezariene fără o indicație medicală a început să își arate efectele nocive”

Află mai multe din ediția print Avantaje septembrie:: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete