De ce s-a mutat fiica Andreei Antonescu în America. Cu cine locuiește Sienna în Los Angeles

Andreea Antonescu a mărturisit că fiica sa, Sienna, a ales să studieze în Statele Unite ale Americii, dar nu locuiește cu tatăl ei, Traian Spak. Mama artistei a însoțit-o pe adolescentă în Los Angeles.

Pentru viitorul fiicei sale, Andreea Antonescu a acceptat ca fiica sa să învețeze la o școală din America. Deși îi este foarte greu fără fetița ei, artistă este liniștită că a lăsat-o pe mâini bune. Inițial s-a crezut că Sienna locuiește cu tatăl său, însă situația era, de fapt, alta. Andreea s-a consultat cu mama ei și a decis ca fiica ei să studieze un an în SUA.

„Vorbim acum de Sienna, care a ales să rămână în SUA, la tatăl ei, la Traian. Totul a început de la interviul pe care l-am dat săptămână trecută. Nefiind persoana care vrea să își spele rufele în public, am spus ideile în mare, esențiale, că Sienna locuiește în SUA, că mie îmi este foarte greu fără ea, lucru care este total adevărat.

Sienna a ales să meargă în State la studii pentru un an și asta deoarece ea a făcut un an de grădiniță acolo, după care, în vacanțe, urma tot felul de cursuri, i-a plăcut și tocmai de asta s-a decis ca un an să încerce să studieze acolo. Nu este o decizie luată definitiv, este doar o încercare, nu e vreo garanție că va rămâne și anul următor acolo, e posibil să se întoarcă în România și să-și continue studiile aici.

A fost o decizie pe care am luat-o împreună cu mama, s-a mutat și ea acolo pentru o perioadă, pentru a fi alături de Sienna, pentru a nu-mi trimite copilul într-un campus, să nu rămână singură.

Sienna locuiește acum în Los Angeles, împreună cu mama mea, Traian locuind într-un alt stat, în Nevada. Într-adevăr, se văd foarte des, au o relație frumoasă, exact cum a fost și până acum, dar nu există această variantă: că Sienna să fi ales să fi rămas cu Traian', a spus Andreea Antonescu pe Instagram, potrivit WOWbiz.ro.

andreea-antonescu-si-sienna-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Andreea Antonescu, mamă pentru a doua oară

La 3 ani de la despărțire, Andreea Antonescu și Traian Spak au divorțat oficial. Artista este însărcinată cu noul iubit și urmează să devină mamă pentru a doua oară.

Andreea Antonescu a confirmat divorțul de Traian Spak, bărbatul cu care are o fetiță. Artista a spus că fostul soț se bucură pentru ea și că au rămas prieteni după despărțire.

„Da, am divorțat. Nu îmi doresc să dau detalii despre acest lucru. Mi se par prea intime aceste lucruri. Eu și Traian suntem foarte buni prieteni și atunci fiecare este fericit de bucuriile și realizările celuilalt, a declarat Andreea Antonescu pentru Click!.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete