De ce s-a întors Kira Hagi în România: „Am plecat ca să rămân în America”

Kira Hagi a devenit din ce în ce mai cunoscută în lumea artistică din România. Deși a studiat în America, fiica marelui fotbalist s-a întors pe meleaguri natale dintr-un motiv greu de înțeles de alții.

Kira Hagi a urcat pe scena teatrului românesc de nenumărate ori, iar acum se pregătește să joace un rol important într-un serial care va fi lansat în curând pe Antena 1. Prezentă la un eveniment, fiica lui Gică Hagi a dezvăluit motivul pentru care a lăsat America la scurt timp după ce a terminat studiile și s-a întors în România. Dacă mulți dintre noi am fi ales să rămânem peste Ocean, ei bine, Kira a mărturisit că aici își poate îndeplini propriul vis.

„Am primit un rol aici în România și de aceea m-am și întors, pentru a-mi practica meseria. Lucrez din ce în ce mai mult. Pentru orice actor este important să ai constanță, să lucrezi în fiecare zi. (…) Am plecat ca să rămân în America, doar că am realizat acolo că vreau să trăiesc nu visul american, ci visul meu', a spus Kira Hagi, pentru Antena Stars, scrie Spynews.

Kira Hagi a fost aleasă să joace un rol important în serialul „Lia’ care va fi difuzat de Antena 1. Tânăra actriță a făcut câteva declarații despre personajul în pielea căruia va intra și a dezvăluit ce înseamnă pentru ea acestă nouă experiență.

„Personajul meu, Mira Bădescu, are o meserie care mă intrigă şi mă fascinează deopotrivă. De altfel, asta îmi place cel mai mult la actorie, faptul că pot să întruchipez profesii pe care nu o să am ocazia să le practic și că pot să interpretez nenumărate tipuri de personalități, care scot la iveală conflicte sau împing acțiunea într-o direcție neașteptată. Îmi plac mult răsturnările de situație și îmi place faptul că prin rolul pe care îl joc în acest serial învăț lucruri noi, despre viață, despre relații și despre conflicte. Tot cu ocazia aceasta am și onoarea de a fi în preajma unor profesioniști, care știu să creeze povești, știu bine să le producă și, mai ales, să descopere noi talente. Sper să mă număr printre aceste talente și sper să mă ridic la înălțimea așteptărilor!’, a dezvăluit Kira Hagi, scrie Spectacola.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete