De ce nu și-a refăcut Misha viața după divorțul de Connect-R: „Chiar nu am niciun gând de genul acesta”

Misha și Connect-R s-au despărțit în anul 2018, iar niciunul nu și-a refăcut viața. Artista a spus de ce este în continuare singură, la 5 ani de la divorțul de tatăl fetiței sale.

Într-un interviu pentru unica.ro, Misha a spus că este singură la 5 ani de la divorțul de Connect-R. Artista, care acum participă la „Te cunosc de undeva!', a explicat de ce nu își dorește o relație. După despărțire, ea a rămas în relații foarte bune cu tatăl fiicei sale și de multe ori aleg să își petreacă vacanțele împreună. Connect-R îi este alături fostei sale soții necondiționat.

„Nu știu dacă sunt fericită neapărat, nu pot să spun că neapărat sunt fericită, cred că sunt mai liniștită. Acesta ar fi un răspuns sincer. Nu mi-am găsit jumătatea, nu sunt în nicio relație, nici nu-mi doresc în momentul de față. Îmi doresc foarte mult să mă axez pe carieră, deci nu mă gândesc să îmi fac vreo relație, sunt super bine așa cum sunt cu mine și sincer nu simt în momentul acesta să întâlnesc pe cineva.

Vreau să mă bucur eu de mine în primul rând, să-mi ofer timp, să pot să mă bucur de micile plăceri eu cu mine și să nu trebuiască să dau explicații nimănui, sunt ok așa. Îmi place foarte mult să petrec timp cu mine: să merg la un spa, să stau în casă, să mă relaxez, să fac o meditație, să ies cu prietenele, să mergem la un concert. Atunci când ești într-o relație, cumva trebuie să împarți timpul tău și cu celălalt și să acorzi timp acelei relații, eu nici nu aș avea timpul necesar în momentul acesta pentru așa ceva și, sincer, nici nu-mi doresc. Dar în momentul de față pot să spun că sunt liniștită.'

Misha-si-Connect-R-alaturi-de-fiica-lorSeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 7)

Misha nu mai vrea să audă nici de căsătorie după divorțul de Connect-R. Cântăreața nu mai vrea să îmbrace rochia de mireasă dacă își va găsi pe altcineva la un moment dat.

„Nu, chiar nu am niciun gând de genul acesta, nu cred că îmi doresc să mă mai recăsătoresc. Am făcut-o, am bifat-o și pe asta și nu simt nevoia să mai fac lucrul acesta, nu aș avea de ce. Consider că dacă e să întâlnești persoana potrivită nu te ține un act, nu înseamnă mare lucru și atunci nu cred, nu simt nevoia să fac acest pas încă o dată.'

Misha și Connect-R s-au căsătorit în anul 2013 și au divorțat în anul 2018, după 5 ani de relație. Cei doi artiști au împreuno fiică, pe nume Maya, care este mândria lor.

„Nu mă simt de 32 de ani, sufletul meu încă e pe la 20'

Întrebată dacă a avut vreo cădere atunci când a schimbat prefixul, Misha a recunoscut că vârsta o sperie puțin. Pe 22 iunie, fosta soție a lui Connect-R va împlini 32 de ani.

„Mă sperie puțin vârsta, să știi că nu la 30, nu când am schimbat prefixul. Luna viitoare fac 32 de ani, nu mă simt de 32 de ani, sufletul meu încă e pe la 20, pe acolo, dar în gândire mă simt la vârsta pe care o am. Am început să văd schimbări de un an, un an și un pic, după 30 de ani. Legea gravitației își spune cuvântul. Se văd schimbări și pe corp și pe față, mai apar riduri fine, una alta, dar cumva cred că am ajuns la o maturitate la care mă simt bine în pielea mea chiar și așa. Da, am și eu unele complexe, într-adevăr, ca toate femeile de altfel cred, mai o celulită, mai niște vergeturi, dar cumva încerc să mă împac cu această idee. Fac tot ce pot ca să arăt cât de bine posibil, dar nici nu mai este un stres foarte mare pentru mine. Adică nu mai este o prioritate treaba asta. Îniante eram mult mai stresată de felul în care arăt, felul în care mă văd oamenii, de ce spune X, de ce spune Y, de faptul că pot fi criticată. În ultima perioadă să știi că am început să mă simt bine eu cu mine și să mă afișez așa cum sunt.'

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, mai 2023:

A apărut ediția de mai a revistei Avantaje. Luna aceasta v-am pregătit materiale interesante, numai bune de savurat dimineața la cafea… În primăvara lui 2023 Avantaje îți este cel mai bun aliat pentru inspirație, informație și entuziasm. Afli lucruri noi sau poate deja știute dar noi te ajutăm să le certifici și să le structurezi. 

Iată o mică parte din cuprinsul ediției:

  • Acidul hialuronic este o super-moleculă pe care o avem cu toții în organism. Ce face acidul hialuronic? Îți spunem noi: are super-puteri: este capabil să amâne procesul de îmbătrânire cutanată.
  • Există superstiții care ne pot schimba viața? Prinși în vârtejul clocotitor al vieții moderne, ignorăm deseori, zeci și zeci de „reguli ale binelui și răului, un fel de legi nescrise, transmise de secole, din generație în generație și după care se conduce lumea misterioasă a semnelor ascunse.
  • Poveși urâte de pe TINDER: Iată câteva povești, cât se poate de adevărate, cu protagoniști care au avut curajul să se destăinuie despre dezastrul care se poate ascunde în spatele unor întâlniri „match by Tinder.
  • Ai colegi dificili? Există conflicte la serviciu? Iată cum trebuie să te comporți: micile neînțelegeri sau conflictele pe care le ai la serviciu îți pot face viața un chin. Nu le lăsa să-ți afecteze randamentul și eficiența, ci găsește modalități prin care defectele colegilor să-ți fie utile ție.
  • Cum se face un shooting de copertă? Fără cei patru pioni importanți, niciun shooting nu e relevant. Tiberiu Arsene, Cristian Buca, Mirela Macovei și Alexandra Calafeteanu sunt departe de a fi simpli pioni într-un proiect de imagine: ei sunt adevărații alchimiști care transformă obișnuitul în remarcabil. 
  • Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete