De ce Monica Tatoiu nu-i face pomană mamei sale: „M-am rugat toată duminica să o ia Dumnezeu”

Mama Monicăi Tatoiu s-a stins recent din viață, iar femeia de afaceri nu are de gând să-i facă pomană sau priveghi, așa cum cere tradiția. Motivul pentru care a luat această decizie.

Monica Tatoiu a anunțat luni că mama ei a murit. Femeia de afaceri a mărturist că s-a rugat ca aceasta să ajungă la Dumnezeu, pentru că ar fi mai fericită în Ceruri. Fratele acesteia suferă cumplit după pierderea ființei care i-a dat viață, în timp ce Monica Tatoiu nu a plâns.

Femeia de afaceri a spus că nu-i va organiza mamei sale parastas sau pomană, așa cum cere tradiția, în schimb va dona bani unui azil de bătrâni.

„Eu mă bucur, m-am rugat toată duminica să o ia Dumnezeu, era foarte credincioasă și e mai fericită acolo decât pe pământ. Mă bucur că s-a dus la Dumnezeu pe care-l iubește.

Fratele meu a stat mai aproape de ea, e terminat. Eu nu plâng. Ea avea o relație specială cu Dumnezeu și a murit în săptămâna Sfintei Paraschiva, pe care a iubit-o. Nu cred în pomeni.

O să-i fac trei coroane, roșu, galben și albastru, pentru că ea era cu România, fără priveghi și din astea. O să dăm bani la un azil de bătrâni, nu-i fac pomană', a spus Monica Tatoiu pentru playtech.ro.

Monica-Tatoiu-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Mama Monicăi Tatoiu avea probleme de sănătate și a murit după a suferit o operație. Femeia de afaceri spune că aceasta intrase în comă după intervenția prin care a trecut.

„Nu vorbesc despre asta, după ce trece poate. Mâine plec la Timișoara. Very private. De vineri încolo vă povestesc. După ce fac ce trebuie în liniște și discret', a precizat Monica Tatoiu după ce s-a aflat despre moartea mamei sale.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete