De ce George Buhnici spune că scumpirile sunt binevenite: „Nimeni nu vrea să iasă la muncă, atâta vreme cât are bani de cheltuit”

George Buhnici atrage din nou atenția asupra sa după scandalul iscat în vară. De data aceasta, el a explicat în mediul online de ce scumpirile sunt binevenite.

El a scris pe Twitter că oamenii nu mai vor „să iasă la muncă' cât timp au „bani de cheluit'. „Nimeni nu vrea să iasă la muncă, atâta vreme cât are bani de cheltuit. Problema e că banii nu au valoare doar pentru că scrie pe ei. De aceea, scumpirile sunt singura metodă să scoți planeta la muncă după ce am aflat cu toții că se poate munci altfel sau mai puțin', a notat Buhnici, conform Click.

El mai scrie că „se poate trăi decent fără să te prăjești la muncă dar poți deveni prosper dacă îți dorești și tragi tare.'

Acum două zile, pe 14 decembrie, el a făcut alte declarații care au stârnit interes. „E un moment valoros pentru umanitate. Avem opțiuni. Nu sunt geniale dar sunt mai multe și diferite decât au avut cei dinainte'.

„Se înrăutățește însă diferența dintre bogați și săraci. Nu e normal să pui jumătate din avere în buzunarele a 1%. Lumea nu e încă în echilibru dar sărăcia e mai mică totuși ca niciodată. Adevărata pierdere e subțierea clasei mijlocii care gândește, creează, schimbă', mai precizează fostul prezentator TV.

George Buhnici a fost amendat în vară

George Buhnici a intrat în atenția publicului într-un mod extrem de controversat după ce în urmă cu o lună a avut un derapaj verbal în cadrul unui interviu televizat. Acesta le-a „îndrumat’ pe doamne și domnișoare să meargă pe la sală pentru a scăpa de vergeturi. În urma scandalului iscat, Consiliul pentru Combaterea Discriminării s-a autosesizat și l-au amendat. Reacția jurnalistului nu a întârziat să apară, oferind noi declarații.

George Buhnici a fost sancționat de CNCD cu 20.000 de lei susțindând că în interviul acordat au existat mesaje de discriminare care încalcă dreptul la demnitate umană. La scurt timp, pe canalul său de Youtube, jurnalistul a făcut noi declarații, motivând că nu merită „pedeapsa’ primită.

„Împreună cu avocata mea am prezentat argumentele noastre la termenul din data de 23 august. Fiind credința noastră că, în ciuda cuvintelor nepotrivite, mesajului transmis nu este unul discriminatoriu. Consider că presa și internetul în general nu sunt locurile unde se decid chestiuni de drept. Și până la articolele pe surse și comunicatul de presă de astăzi am crezut că și autoritățile sunt de aceeași părere. M-am înșelat.

Credeți că avalanșa de ură, calomniile și amenințările sunt o măsură suficientă pentru interviul meu? Care nu a țintit nicio persoană cu nume și prenume. Ci o problemă de sănătate publică. Unde ar trebui să se încheie acest episod? Ce ar trebui să pățesc? Dreptul la libera exprimare face parte din democrația noastră. La fel ca și responsabilitatea în fața legii’, a transmis George Buhnici, pe YouTube.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete