De ce Deea Maxer nu mai poate avea copii. Vedeta a dezvăluit abia acum: „Există riscuri foarte mari”

De ce Deea Maxer nu mai poate avea copii. Vedeta a dezvăluit abia acum: „Există riscuri foarte mari”

Deea și Dinu Maxer formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz. Cei doi au împreună un băiețel și o fetiță, însă recent s-a aflat că artista nu mai poate avea copii. A dezvăluit ce i s-a întâmplat în urmă cu doi ani. 

Fiul Andreas are 10 ani, iar Maysa are doi ani. Chiar la nașterea micuței, Deea Maxer a avut o problemă, iar medicii au luat o decizie importantă, în urma unor complicații care au apărut.

Artista nu mai poate avea copii și a explicat motivul.

„După nașterea Maysei, am hotărât împreună cu doamna doctor, am luat decizia de a-mi lega trompele, pentru că dumneaiei mi-a spus că nu mai pot să țin o a treia sarcină din cauza celor două cezariene pe care le am. Sunt două incizii pe uterul meu, care s-a subțiat și nu ar mai putea să țină o a treia sarcină, pentru că există riscuri foarte mari și îmi pun eu sănătatea în pericol', a dezvăluit Deea Maxer, la Antena Stars.

„Un alt motiv a fost faptul că în timpul cezarienei cu Maysa am avut o hemoragie neașteptată pentru că am varice pe organele interne. O cezariană ar trebui să dureze 45 de minute, iar a mea a durat 3 ore, dar pentru că Dinu a fost alături de mine, doamna doctor a reușit să-mi ducă operația la capăt', a mai spus vedeta.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete