De ce Dana Săvuică a mers în vacanță în Bali: „A fost o călătorie cumva spirituală”

Dana Săvuică a mers în vacanță în Bali. Vedeta a explicat că nu a fost o călătorie obișnuită, a fost una spirituală, a mers la multe temple, a cunoscut tradițiile locului.

Dana Săvuică, în vârstă de 53 de ani, a făcut un circuit în Indonezia, unde a descoperit cele mai importante și apreciate locații din această țară insulară, scrie protv.to.

„A fost o călătorie cumva spiriturală, așa cum spuneam, în Indonezia este un circuit care te duce pe drumul sacru al templelor, descoperi religia hindu, mergi, de exemplu la Monkey Forrest, o pădure tropicala cu maimuțe. Este acel celbru macac cu coadă lungă”.

dana-savuica-bali-5SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Dana Săvuică a vorbit și despre plantațiile de orez, activitățile făcute în natură, vizitele făcute la temple sau despre legendele locale „Mergeai cu tiroliana deasupra plantațiilor de orez sau mergeai cu o bicicleta pe fir așa, deci superb, te dădeai cu leagăne imense care erau agățate de palmieri. Deci a fost absolut superb. Aceasta este o luptă de cocoși, este o tradiție locală, dar aceste lupte de cocosi se întâmplă numai într-un templu sacru, când este o festivitate. În rest sunt interzise”, a povestit Dana Săvuică în emisiunea lui Cătălin Măruță.

În această vacanță, vedeta și-a arătat și formele, după ce acum câteva luni a suferit o operație de micșorare a bustului. A apărut în costum de baie! Iată pozele în galeria foto de mai sus!

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, mai 2023:

A apărut ediția de mai a revistei Avantaje. Luna aceasta v-am pregătit materiale interesante, numai bune de savurat dimineața la cafea… În primăvara lui 2023 Avantaje îți este cel mai bun aliat pentru inspirație, informație și entuziasm. Afli lucruri noi sau poate deja știute dar noi te ajutăm să le certifici și să le structurezi. 

Iată o mică parte din cuprinsul ediției:

  • Acidul hialuronic este o super-moleculă pe care o avem cu toții în organism. Ce face acidul hialuronic? Îți spunem noi: are super-puteri: este capabil să amâne procesul de îmbătrânire cutanată.
  • Există superstiții care ne pot schimba viața? Prinși în vârtejul clocotitor al vieții moderne, ignorăm deseori, zeci și zeci de „reguli ale binelui și răului, un fel de legi nescrise, transmise de secole, din generație în generație și după care se conduce lumea misterioasă a semnelor ascunse.
  • Poveși urâte de pe TINDER: Iată câteva povești, cât se poate de adevărate, cu protagoniști care au avut curajul să se destăinuie despre dezastrul care se poate ascunde în spatele unor întâlniri „match by Tinder.
  • Ai colegi dificili? Există conflicte la serviciu? Iată cum trebuie să te comporți: micile neînțelegeri sau conflictele pe care le ai la serviciu îți pot face viața un chin. Nu le lăsa să-ți afecteze randamentul și eficiența, ci găsește modalități prin care defectele colegilor să-ți fie utile ție.
  • Cum se face un shooting de copertă? Fără cei patru pioni importanți, niciun shooting nu e relevant. Tiberiu Arsene, Cristian Buca, Mirela Macovei și Alexandra Calafeteanu sunt departe de a fi simpli pioni într-un proiect de imagine: ei sunt adevărații alchimiști care transformă obișnuitul în remarcabil. 
  • Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete