De ce Alexandra Velniciuc nu a făcut copii. Este împreună cu Șerban Puiu de peste 20 de ani: „Mă felicit că nu suntem părinți!”

Actrița Alexandra Velniciuc este de 20 de ani cu Șerban Puiu, însă nu au copii împreună. Actrița, în vârstă de 41 de ani, a spus de ce nu a vrut să fie mamă.

Alexandra Velniciuc și Șerban Puiu au fost invitați la podcastul lui Cătălin Măruță, unde au făcut dezvăluiri despre viața lor. Celebra actrița a explicat care este motivul pentru care nu a vrut să facă copii.

„Alexandra Velniciuc: Eu mă felicit că nu suntem părinți!
Șerban: Ba nu, minte! Nu e adevărat! Ea suferă enorm că nu e părinte.

Alexandra: Nu sufăr, mai ales în lumea în care trăim. A fost o opțiune de viață până la urmă. Dacă aș sta să fac o anamneză a mea și a copilăriei mele, motivul pentru care nu am copil acum este pentru că mi-a fost permanent frică să nu crească așa cum am crescut eu, neînsemnând că am avut o copilărie grea. Nu avea cine să îl crească, iar eu bonă nu accept.', au declarat Alexandra Velniciuc și Șerban Puiu. 

Alexandra-Velniciuc-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Sunt împreună de peste două decenii, iar fanii lor s-au întrebat de ce nu au devenit părinți până acum. Actrița a explicat că nu își dorește ca viitorul copil să aibă o copilărie nefericită și să fie crescut de bonă, pentru că ea nu ar avea timp să se ocupe în totalitate de el.

„Ea mi-a protejat și un fel de egoism al meu. Și eu și ea, deși niciunul nu recunoaște, suntem extrem de critici. Imaginează-ți un copil cu doi părinți așa, l-am fi devorat. Exigențele noastre ar fi fost atât de mari, încât nu știu dacă copilul ar fi făcut față. Ne-am fi dat, oricum, seama că suntem niște idioți. Ce știu azi e că îmi pare rău nu că nu am eu un copil, ci că nu are ea. Ea și-ar fi dorit și o văd clar că ar fi fost o mamă extraordinară. Eu sunt mai egoist, dar ea l-ar fi crescut și singură. Nu e bine că nu avem copii, e o eroare și a mea și nu e bine ce am făcut. Vom regreta, dar o facem deja', au mai adăugat Șerban Puiu, soțul Alexandrei Velniciuc, la podcastul Acasă la Măruță.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete