De ce a renunțat Dan Negru la Drept. Cum a ajuns să lucreze la spitalul Victor Babeș din Timișoara: „E important în viață să știi unde ai șanse să eșuezi”

Dan Negru e unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori din România. Lucrează în televiziune de peste 20 de ani și nu regretă că a ales acest drum. Într-un interviu pentru Playtech, el a dezvăluit ce a făcut înainte de a cunoaște celebritatea.

Dan Negru a acordat o mare importanță studiilor, a fost student la Drept, dar a abandonat pentru că nu aceasta era cariera pe care și-o dorea. „Pledoariile din filmele americane nu se regăsesc în dreptul de la noi, mulți judecă un avocat după ce văd în filmele americane, dar noi nu avem jurați pe care să-i convingem.

Nu era nimic de capul meu în lumea avocaturii și mă bucur că mi-am dat seama la timp de asta. E important în viață să știi unde ai șanse să eșuezi și să eviți astfel locurile alea. Ca să-ți dai seama că ești prost, trebuie totuși să-ți meargă mintea', a declarat prezentatorul, care a lucrat ca și contabil la spitalul Victor Babeș din Timișoara.

„Imediat după liceu și înainte de facultate am avut anul de contabilitate, dar a fost anul în care am început să lucrez și la radio. Îmi plăcea radioul și nu-mi plăcea contabilitatea, așa că am ales opțiunea care mi-a plăcut', a mai spus el.

dan-negru-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Întrebat cum a ales drumul televiziunii, Dan Negru a explicat: „E o meserie în care în anii ăia conta să convingi publicul . Televiziunea azi s-a schimbat mult și găștile au luat locul performanței, azi dacă fac parte dintr-o gașcă cu pile nu mai contează că ești sau nu un prezentator bun. Nu era așa în anii de golden age ai televziunii, pentru că atunci performanța era principala sită', a mai zis el.

Acum, Dan Negru are contract cu Kanal D, televiziune la care prezintă două emisiuni: „Tu urmezi' și „Jocul cuvintelor'.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete