De ce a refuzat Toni Grecu să apară la „iUmor”, emisiunea de la Antena 1. A dispărut de pe micile ecrane

Toni Grecu, care a făcut istorie în divertismentul televizat din România, a dispărut de pe micile ecrane. NU mai are niciun proiect. Într-un interviu pentru impact.ro, el a dezvăluit și motivul pentru care a refuzat un contract cu Antena 1.

De câteva luni, Toni Grecu nu a mai apărut la TV, după ce își făcuse revenirea, a fost invitat la „40 de întrebări cu Denise Rifai', a făcut și un serial pentru Kanal D. Acum, el nu mai are niciun show, a dispărut de pe ecran. Întrebat care e motivul, el a explicat: „Nu e vorba despre un motiv anume! Pur și simplu, avem și noi vacanțe.

În meseria asta există perioade de muncă îndelungate, dar pot exista la fel de bine și pauze consistente. Eu mă aflu acum într-o perioadă de vacanță. Dar sunt foarte bine cu mine însumi!', a precizat Toni Grecu pentru impact.ro.

Totodată, el a explicat că a primit oferte în televiziune, dar a refuzat. Putea să apară la „iUmor'.

„Am primit, spre exemplu, propunerea de a colabora cu cei de la ‘iUmor. Am primit invitație și în primăvară, și acum, dar nu am putut merge. Nu s-au potrivit datele!', a mai spus el.

toni-grecu-a-refuzat-iumor-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 1

Comediantul a mai vorbit și despre emisiunile care sunt acum la TV. „Comedia nu este astăzi cea mai important formă de exprimare artistică. Cândva ea juca un rol mult mai important. Azi, accentul cade pe reality-show-uri, sau pe emisiuni de bucătărie, sau pe genul de producții ce pun în prim plan talent show-ul.

E posibil ca roata să se învârtă iar și să readucă comedia în prim plan, dar probabil că va dura o perioadă până se va întâmpla asta. Așa se întâmplă și cu mine. Azi nu mai sunt în fața camerei. Sunt doar în spatele ei, fiindcă nu am încetat colaborarea cu televiziunea. Am un proiect care e în desfășurare. Așa că nu se poate vorbi despre un divorț de televiziune!', susține Toni Grecu.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete