Daniela Nane, la brațul tânărului iubit la GOPO 2024. S-au afișat oficial ca un cuplu: „Mă simt foarte bine”

Pe covorul roșu de la Gala Premiilor Gopo 2024, Daniela Nane a captat atenția nu doar prin prezența sa elegantă, ci și prin confirmarea noii relații. Alături de ea s-a aflat tenorul Octavian Ene, marcând astfel prima lor apariție în calitate de cuplu la un eveniment de anvergură.

Fără a face declarații publice despre noua lor relație, gesturile tandre și privirile au spus totul despre relația lor. Imaginile surprinse la eveniment au evidențiat apropierea lor constantă, iar Daniela nu s-a despărțit nicio clipă de brațul partenerului său.

Fosta Miss România a găsit acum fericirea alături de Octavian Ene, un talentat tenor în vârstă de 27 de ani. Este de menționat că cei doi au fost surprinși în ipostaze tandre cu câteva luni în urmă, însă la momentul respectiv nu se știa că Daniela Nane divorțase de Adrian Cioroianu.

„Mă simt foarte bine. Sunt aici între oamenii din industrie. Sunt bucuroasă să pot să particip la acest eveniment, pentru că este o ocazie de a ne vedea. Fiecare avem proiectele noastre, suntem prinși zilnic, dar sunt seri ca aceasta în care toți ne întâlnim și mai schimbăm impresii', a declarat actrița pentru viva.ro.

Și a continuat: „Ies foate rar la evenimente pentru că am foarte multe de făcut, în general, în viața mea. Dar nu puteam să nu mă bucur să fiu aici în seara aceasta.'

Când au fost întrebați despre relația lor, Daniela Nane și Octavian Ene au preferat să nu dea prea multe detalii. „Nu comentăm', a spus tânărul tenor, în timp ce actrița a continuat: „No comment. Nu, nu comentăm nici eu, nici el. E mai bine așa.'

S-au afișat oficial ca un cuplu: „Mă simt foarte bine'SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 20)

Daniela Nane, celebra actriță și fostă câștigătoare a titlului de Miss România în 1991, se află în centrul atenției mediatice, de data aceasta din cauza unei relații controversate la vârsta de 52 de ani.

Imaginile și înregistrările video, obținute de paparazzi de la MediaFlux, o surprind pe actriță într-o ipostază pasională cu un bărbat mult mai tânăr, iar povestea lor de dragoste pare să fi căpătat amploare chiar și în mașina lui Adrian Cioroianu. Întâlnirea, aparent întâmplătoare, a avut loc în timp ce Daniela Nane prelua limuzina de la spălătorie, moment în care paparazzii au surprins săruturile pasionale cu bărbat, cu mult mai tânăr decât vedeta.

Ulterior, Daniela Nane s-a văzut forțată să confirme pe Facebook divorțul de Adrian Cioroianu, cu care era căsătorită din anul 2016. „Sunt o femeie divorțată! Vă mulțumesc că-mi respectați viața privată, ca și până acum’, a fost mesajul transmis de frumoasa actriță, pe pagina ei socializare.

FOTO: VIVA!, Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete