Daniela Crudu și-a botezat băiețelul. Fosta asistentă TV a atras toate privirile cu ținuta ei

Sâmbătă, 6 iulie 2024, Daniela Crudu și-a creștinat fiul, Dominic, în cadrul unui eveniment discret care a avut loc într-o locație de vis. Fosta asistentă TV, acum în vârstă de 35 de ani, a organizat botezul băiețelului său la două luni de la nașterea acestuia.

De când a renunțat la cariera în televiziune, Daniela Crudu a devenit foarte rezervată în ceea ce privește viața personală. Cu toate acestea, bruneta nu ezită să împărtășească cu fanii din mediul online cele mai speciale momente din viața sa. În cursul zilei de sâmbătă, bruneta și-a anunțat prietenii virtuali că fiul ei, Dominic, a fost creștinat.

Petrecerea de botez a avut loc într-o locație de vis, unde aranjamentele florale și decorațiunile au fost cu adevărat spectaculoase. Daniela Crudu și partenerul său au optat pentru un eveniment discret, având alături familia, prietenii și foștii colegi de breaslă. În ceea ce privește ținuta, Daniela Crudu a purtat o rochie albastră, extrem de scurtă, care i-a pus în evidență picioarele lungi, bronzul perfect și bustul generos. Ea și-a completat ținuta cu sandale elegante, un colier gros și un machiaj discret. Mai mult, fanii au observat imediat că bruneta este într-o formă de zile mari și are o siluetă trasă prin inel. Nici nu zici că a născut doi copii.

În fotografiile postate pe rețelele sociale, Daniela Crudu apare alături de tatăl copiilor săi, care a optat pentru o ținută clasică, în piese vestimentare albe. De asemenea, bruneta a publicat câteva imagini în care își ține în brațe micuțul Dominic, care s-a aflat în centrul atenției la petrecerea de după botez. Băiețelul a fost îmbrăcat într-un costum albastru, asortându-se perfect cu mama sa.

Daniela Crudu – botez Dominic (2)SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 9)

Daniela Crudu a ales un nume cu o semnificație aparte pentru băiețelul ei

Daniela Crudu a născut duminică, pe 5 mai, la un spital privat din București, un băiețel perfect sănătos, spre bucuria întregii sale familii. Bruneta, în vârstă de 34 de ani, a dat vestea chiar ea printr-o postare pe rețelele de socializare, împărtășind și prima imagine cu micuțul său, însă fără să-i arate și chipul, spre dezamăgirea fanilor. Fosta vedetă TV a ales numele Dominic pentru micuțul ei, dorință împărtășită și de partenerul său de viață. Acest nume nu a fost ales deloc întâmplător, ci are o semnificație cu totul aparte.

Numele Dominic are o semnificație profundă și aduce cu sine o anumită responsabilitate. Acest nume de botez vine cu un anumit grad de responsabilitate, asociat cu cuvinte precum credința, onoare, credincioșie și loialitate. Numele Dominic, înseamnă să te comporți și să trăiesti la un standard înalt, care sugereaza onestitate și respect.

Numele de băiat Dominic este de origine latină și înseamna lord', aparține lui Dumnezeu', al lui Dumnezeu'. Originea numelui Dominic pleacă de la evrei, în ultima perioada dianintea erei noastre unde aceștia denumeau divinitatea prin Adonay semnificația fiind de stapan, patron. Termenul folosit de evrei a fost tradus prin latinescul Dominus. Termenul latinesc, capata apoi semnificatia de al lui Dumnezeu' si de aici apare si denumirea unei zile a saptamanii, duminica ce se traduce prin ziua Domnului'.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Trending news
Mai multe din Vedete