Dani Oțil, curtat de… bărbați. Reacția prezentatorului: „Pentru mine e…”

Dani Oțil este unul dintre cei mai apreciați prezentatori TV. Împreună cu Răzvan Simion prezintă matinalul de la Antena 1 de ani buni. Soțul Gabrielei Prisăcariu face des în cadrul emisiunii declarații despre situații întâlnite de el de-a lungul timpului, iar recent a surprins cu o mărturisire inedită.

Dani Oțil este cunoscut pentru simțul umorului desăvârșit și nu de puține ori a făcut declarații care au stârnit amuzamentul colegilor de platou. În timpului emisiunii de vineri, acesta a provocat-o pe Lili Sandu la un joc în care trebuia să răspundă unor întrebări mai puțin comode. Aceasta a mărturisit că atunci când se afla în SUA a primit avansuri de la femei.

„De multe ori, mai ales în Los Angeles. Ceva, ceva avem', a spus Lili.

Ca replică, Dani Oțil i-a spus acesteia că și el a fost curtat de bărbați și a fost flatat.

„Pentru mine e măgulitor, că înseamnă că miros bine, m-am frezat bine…', a spus prezentatorul la Antena 1, scrie Libertatea.

Dani Oțil, pasiune pentru Anna Lesko

Dani Oțil a fost invitat în cadrul podcast-ului lui Gojira, acolo unde a făcut o serie de dezvăluiri din viața sa, scoțând la suprafață detalii neștiute, cum ar fi pasiunea pentru Anna Lesko. Acum ani de zile, Dani Oțil a apărut, în direct la TV, dezbrăcat, iar corpul îi era acoperit doar de un buchet de flori, făcut special pentru cântăreață.

„Am făcut o pasiune pentru Anna Lesko. I-am făcut altar, îi aprindeam bețe parfumate, iar ea îmi aducea ciorapi, cizme, chiloți. La fiecare apariție de-ale ei făceam ceva spectaculos. Odată m-am aruncat de pe pod în Dâmbovița îmbrăcat în scafandru și i-am adus peștișorul de aur. Nu era un peștișor de aur, i-am adus un cod mort.

Odată, am adus niște jandarmi, m-am legat pe Turnul Televiziunii și m-am aruncat de la 30-40 de metri. Am luat cu spatele toată iarba aia din curte‘, a spus Dani Oțil, în podcast-ul lui Gojira, citat de Wowbiz.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete