Dani Oțil, curtat de… bărbați. Reacția prezentatorului: „Pentru mine e…”

Dani Oțil este unul dintre cei mai apreciați prezentatori TV. Împreună cu Răzvan Simion prezintă matinalul de la Antena 1 de ani buni. Soțul Gabrielei Prisăcariu face des în cadrul emisiunii declarații despre situații întâlnite de el de-a lungul timpului, iar recent a surprins cu o mărturisire inedită.

Dani Oțil este cunoscut pentru simțul umorului desăvârșit și nu de puține ori a făcut declarații care au stârnit amuzamentul colegilor de platou. În timpului emisiunii de vineri, acesta a provocat-o pe Lili Sandu la un joc în care trebuia să răspundă unor întrebări mai puțin comode. Aceasta a mărturisit că atunci când se afla în SUA a primit avansuri de la femei.

„De multe ori, mai ales în Los Angeles. Ceva, ceva avem', a spus Lili.

Ca replică, Dani Oțil i-a spus acesteia că și el a fost curtat de bărbați și a fost flatat.

„Pentru mine e măgulitor, că înseamnă că miros bine, m-am frezat bine…', a spus prezentatorul la Antena 1, scrie Libertatea.

Dani Oțil, pasiune pentru Anna Lesko

Dani Oțil a fost invitat în cadrul podcast-ului lui Gojira, acolo unde a făcut o serie de dezvăluiri din viața sa, scoțând la suprafață detalii neștiute, cum ar fi pasiunea pentru Anna Lesko. Acum ani de zile, Dani Oțil a apărut, în direct la TV, dezbrăcat, iar corpul îi era acoperit doar de un buchet de flori, făcut special pentru cântăreață.

„Am făcut o pasiune pentru Anna Lesko. I-am făcut altar, îi aprindeam bețe parfumate, iar ea îmi aducea ciorapi, cizme, chiloți. La fiecare apariție de-ale ei făceam ceva spectaculos. Odată m-am aruncat de pe pod în Dâmbovița îmbrăcat în scafandru și i-am adus peștișorul de aur. Nu era un peștișor de aur, i-am adus un cod mort.

Odată, am adus niște jandarmi, m-am legat pe Turnul Televiziunii și m-am aruncat de la 30-40 de metri. Am luat cu spatele toată iarba aia din curte‘, a spus Dani Oțil, în podcast-ul lui Gojira, citat de Wowbiz.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete