Dana Budeanu, reacție dură după ce părinții ei au primit facturi uriașe la curent: „Mama a înnebunit”

Dana Budeanu a fost uimită când a văzut facturile la curent ale părinților ei. Creatoarea de modă a răbufnit și a declarat că a depus reclamație la ANPC.

Dana Budeanu este foc și pară, după ce părinții ei au primit facturi uriașe la curent. Creatoarea de modă a sunat la compania care furnizează energia electrică și a făcut și reclamație la ANPC. Ea susține că până acum, familia ei plătea lunar între 400 și 600 de lei. Părinții Danei Budeanu nu au aer condiționat, astfel că cheltuielile nu aveau cum să fie atât de mari.

„Am găsit o factură de 31 de milioane și alta de 34 de milioane, în mijlocul verii. Noi plătim iahturi, vile, vacanțe, școli în străinătate, pentru niște șmecheri în energie. Părinții mei nu au aer condiționat.

Locuiesc într-o casă pentru care au plătit până acum între 400 și 600 de lei. Și brusc s-au trezit cu aceste facturi. Am depus reclamație la ANPC, am sunat la Enel. 

Nu există nici o justificare, nici o directivă europeană. Noi dăm pe dinafară de curent. Revoluție înseamnă să îți faci singur dreptate, respectându-și drepturile într-o societate. Eu cred că românii nu vor mai plăti facturile. Propun ca europenii să vină să stea la noi ieftin, cu căldură, apă caldă, la prețuri mici. Pe tatăl meu nu-l mai sperie nimic. N-a vrut să mă deranjeze din vacanță. S-au dus și au plătit aceste facturi. Mama a înnebunit, a avut tupeu să aibă mașină de spălat în 2022', a declarat Dana Budeanu într-o emisiune de la România TV.

Și Dorian Popa s-a plâns de factura la curent

Prețurile au explodat în ultima perioadă, iar mulți români și nu numai au avut surprize neplăcute atunci când s-au emis facturile la energie electrică. Dacă în urmă cu ceva timp, Liviu Vârciu se plângea de suma uriașă pe care urma să o plătească, ei bine, i-a venit rândul și lui Dorian Popa. Acesta locuiește într-o luxoasă casă situată la marginea Bucureștiului. Am putea zice că locuința cântărețului se învârte după Soare, însă nu-și ia energia de acolo, motiv pentru care are de plătit acum o sumă care se ridică la peste 1500 de euro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete