Dan Negru, reacție acidă după ce Bia Khalifa l-a înjurat pe Cornel Palade la TV: „Oricine greșește, prostul insistă”

Dan Negru a urmărit ce s-a întâmplat recent la Pro TV, la emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici', când Bia Khalifa l-a înjurat și jignit pe Cornel Palade. El a răbufnit într-un mesaj publicat pe contul lui de Facebook.

„Bia Kahlifa, o tânără de 23 de ani promovată că fiind de succes deși are 8 clase primare, l-a umilit și înjurat la tv pe actorul Cornel Palade în vârstă de 70 de ani! Am revăzut momentul zilele astea… Umilința e de partea cealaltă a libertății!

N-am fost ușă de biserică în televiziune și nici televiziunile n-au fost „sfinte' de-a lungul timpului. Toți știm asta și încercăm să ne îndreptăm că tâlharul de pe cruce, fiecare cum putem. Lumea civilizată a tv s-a îndreptat și ea demult! Oricine greșește, prostul insistă. Azi găsești mai multă inepție în online decât la tv. De asta, în 2022, când bullingul, violența, hărțuirea ne sunt dușmani, momentul în care tânăra Bia îl înjură pe vârstnicul Cornel în prime-time nu reprezintă România!', a scris prezentatorul, care a explicat că violența nu e o formă de curaj.

„Știu, actorul nu trebuia să fie acolo, într-un astfel de show pentru că atunci când accepți că cineva să te facă mic, să te aștepți și să te calce în picioare. Dar agresivitatea nu e o formă de curaj. E o formă de prostie. Să le spuneam asta copiilor! Așa cum tăcerea e începutul lașității. Să le spunem asta celor din CNA, umiliți, tăcuți, sper că nu vânduți. Popularitatea showului e o înfrângere și nu o victorie pentru că există și victorii care te coboară!

Acu vreo 23 de ani, când aduceam la „Academia Vedetelor', prima dată la tv, șerpi și păianjeni exotici, Valeriu Lazarov ne cerea un show de bucurie, nu de umilință. Stela Popescu, Mădălina Manole, Cristian Țopescu, Piersic, Gică Petrescu și mulți alții au găsit atunci amuzamentul și bucuria. În forografie sunt Teodora Mareș din filmul „Declarație de Dragoste' și Dan Petrescu, jucător de Premier League atunci… Azi a rămas violența. Și violența are un singur vaccin: educația!', a mai explicat el.

Cornel-Palade-si-Bia-Khalifa-Sunt-celebru-scoate-ma-de-aiciSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Bia Khalifa l-a înjurat pe Cornel Palade

Conflictul celor doi de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici' a început de la un vas nespălat. Bia Khalifa nu s-a mai putut abține și l-a înjurat pe Cornel Palade. „Astăzi, Cornel a manipulat situația și a încercat să dea vina pe mine fiindcă nu a vrut să-și asume că Anisia s-a chinuit să spele oala, după ce eu i-am spus să nu prăjească orezul', a spus Bia Khalifa în timpul emisiunii.

Ulterior, aceasta a început jignirile la adresa lui Cornel Palade. „Spune în p… mea tot! Nu mai manipula că nu te crede nici dracu! Te credea în primele zile, nu acum', i s-a adresat tânăra lui Cornel Palade, care a reacționat: „Ăsta e un mod sălbatic de a te manifesta și un om civilizat nu face așa ceva. Mi se pare o mârlănie absolută, jegoasă, din partea unei femei. Punct. A vorbit foarte urât și a fost un atac la demnitate, iar asta mă deranjează cel mai mult. Eu nu pot să funcționez în sistemul ăsta. Nu pot. Voiam să îți spun că ai un comportament mizerabil, atât'.

Bia Khalifa nu s-a oprit și a continuat cu jignirile. „Eu vorbesc cum vorbesc și în viața de zi cu zi, nu mă abțin. Ăsta e vocabularul meu! Eu nu trebuie să îți dau ție explicații. Nu tu m-ai crescut. Tot mincinos ești în fața mea'.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete