Dan Bălan, surpriză majoră pentru fani după 14 ani: „Mă întorc acasă”

Dan Bălan este unul dintre fondatorii trupei O-zone. Aceștia au cucerit publicul din întreaga lume cu piesa „Dragostea din tei' care a fost în topul chart-urilor din mai bine de 30 de țări.

Dan Bălan a obținut numeroase premii și nominalizări, una dintre cele mai importante fiind nominalizarea pentru premiul Grammy. Acesta a fost co-autor al piesei „Live Your Life', cântată de Rihanna și rapper-ul T.I.

O bună perioadă de timp, cântărețul și compozitorul din Republica Moldova a dispărut din peisajul artistic românesc, însă acum acesta și-a surprins fanii cu o nouă piesă în limba română. Anunțul a fost făcut pe rețelele de socializare, postând și un teaser al videoclipului în care el este protagonist.

„Astăzi lansez prima piesă în limba română după 14 ani. Mă bucur să mă întorc acasă Printre Culori', a scris Dan Bălan în mediul online.

Vedeta locuiește de foarte mult timp în Ucraina, având numeroase proiecte la Kiev. Atunci când Ucraina a fost atacată de soldații ruși, acesta se pare că nu a putut părăsi zona prinsă în conflict și mulți dintre cei dragi și-au făcut griji pentru el. Radu Sârbu, fostul său coleg de trupă, a declarat la Antena Stars că a reușit să vorbească cu el prin mesaje, însă tot își făcea griji, deoarece nu știa în ce zonă se află.

„Am vorbit cu Dan. M-am asigurat că este în regulă, mi se pare corect și uman. Am vorbit cu el prin mesaje și mi-a spus că este ok. Sper să fie bine în continuare. Cu toții suntem îngrijorați, dar încercăm să nu ne lăsăm intimidați, pentru că frica nu face decât să semene panică!’, a declarat Radu Sîrbu, la Antena Stars, la începutul războiului.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete