Damian Drăghici a cerșit în Grecia. Detalii neștiute despre viața artistului: „Dacă ai tupeu, faci bani”

Damian Drăghici a povestit despre perioada în care a cerșit în Grecia. Artistul a avut o viață grea înainte de a deveni celebru.

Artistul a fost invitat la emisiunea online „Fitză cu Adiță', unde a povestit despre perioada în care a cerșit în Grecia. El a plecat din țară în 1989 și a încercat să facă bani departe de casă. Damian Drăghici era dispus să facă orice doar ca să supraviețuiască. El a fost căsătorit în Grecia, însă a divorțat ulterior.

„Cerșeală. Cântam cu instrumentul pe la mese. Lumea spunea că «Nu cerșeai, cântai». Nu, mă duceam cu instrumentul pe la masă și mă băgam în nasul omului în timp ce mânca, asta ca să iau bani. Trebuie să ai tupeu! Dacă ai tupeu, faci bani, dacă nu ai tupeu, stai într-o parte.

Am început tot ce studiam eu, dar după m-am prins că trebuie să cânți ce le place oamenilor. Era vorba despre supraviețuire. Aveam în interiorul meu o ambiție și o intuiție. În câteva luni am reușit să învăț greaca foarte bine. Mă apreciau oamenii pentru talentul meu. (…) Făceam orice ca să pot să mă descurc. (…) Am stat un an în Grecia, apoi am plecat în Olanda. (…) Am trecut a doua oară ilegal în Grecia și am luat-o iar cu cerșeala. M-am căsătorit în Grecia', a povestit Damian Drăghici.

Damian-DraghiciSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

„Au fost momente în care am spart naiul de nervi'

Perioada respectivă nu a fost deloc ușoară pentru el, astfel că Damian a cedat la un moment dat și și-a vărsat nervii și frustrările pe instrumentul cu care făcea bani.

„Am fost umilit de foarte multe ori. Au fost momente în care am spart naiul, l-am făcut bucăți, de nervi, de frustrare. De două ori am spart naiul de supărare. De multe ori plângeam. A fost foarte greu! Eu mi-am propus ceva și ăla era visul meu. Trebuie să crezi în tine! Nimeni nu o să creadă în tine mai mult decât crezi tu în tine', a mai spus artistul.

Vezi şi mâncăruri pe care să le încerci când ești în Grecia!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete