Cursă de alergare pentru copiii bolnavi de cancer

Cancerul lovește fără milă și nu ține cont de vârstă. Organizatorii cursei de alergare Băneasa Forest Run, în parteneriat cu MagiCAMP, întind o mână de ajutor copiilor bolnavi de cancer.

Pe 29 aprilie 2018, are loc cursa de alergare Băneasa Forest Run, prilej cu care toți alergătorii participanți la cursă, dar și susținătorii acestora pot să doneze o sumă de bani pentru copiii loviți de această maladie cruntă. Băneasa Forest Run este o cursă de alergare prin pădure, care se adresează celor pasionați de mișcarea în natură. Alergarea are două probe, crosul de 11 kilometri și proba de semimaraton de 21 de kilometri.

Donațiile pot fi făcute în momentul înscrierii la eveniment pe www.baneasaforestrun.ro, iar cei care sunt deja înscriși vor primi un email în acest sens, pentru a putea face și ei donație. Desigur, donațiile pot fi făcute și la fața locului, în ziua cursei, dar și prin formularul 2%.

Copiii sunt bineveniți la eveniment pentru a-și susține membrii familiei care vor alerga în pădurea Băneasa în scop caritabil. Nu vor lipsi surprizele pregătite de către membrii echipei MagiCAMP.

'Toate fondurile adunate din donații cu această ocazie vor merge către copiii cu afecțiuni oncologice. Și ne dorim nu doar să fim susținuți în cadrul cursei, ci să și susținem efortul celor care aleargă, așa că îi veți vedea pe voluntarii MagiCAMP peste tot unde este nevoie de ei!', a declarat Mihaela Călinoiu, coordonator MagiCAMP.

'E bine ca aceste evenimente care aduc bucurie, satisfacție și un plus de sănătate pentru participanți să încerce să contribuie și să mobilizeze oamenii spre a da mai departe și celor care nu sunt la fel de norocoși“, a declarat organizatorul cursei, Theodor Manolache.

Programele de divertisment marca MagiCAMP (taberele de vară MagiCAMP, programul MagicTICKET, vacanțe pentru familiile greu încercate) sau cele de asistență socială (MagicHOME, refugiul părinților ai căror copii luptă cu cancerul, MagicBOX, ajutoare lunare cu alimente, produse de igienă, haine, încălțăminte, rechizite, jucării, MagiCALL, program de consiliere pentru pacienții cu cancer) încearcă să le redea copiilor diagnosticați cu cancer măcar o parte din ceea ce le-a fost luat, dar și un sprijin concret până la depășirea celor mai dificile momente cauzate de lupta cu cancerul.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Stiri