Cunoscută mai ales la teatru, Diana Cavallioti joacă și într-un serial de televiziune: „Nu am jucat genul ăsta de personaj în film”

Diana Cavallioti joacă în producția românească „Bravo, tată!', scrie a1.ro. Serialul de comedie va fi lansat la Antena 1 în această toamnă.

Serialul îi are ca protagonişti pe Răzvan Fodor, Liviu Vârciu, Cosmin Natanticu și Ștefan Pavel, patru bărbați din medii complet diferite, care devin prieteni prin prisma grădiniței pe care copiii lor o frecventează.

Din producția serialului va face parte și actrița Diana Cavallioti, cunoscută, mai ales, pentru cariera în teatru. ,,Lucrurile frumoase vin atunci când ești pregătit să le îmbrățișezi, așa că mi-am zis ,,de ce nu?', atunci când mi s-a propus să joc rolul Danei în producția „Bravo, tată!', iar cu această formulă magică, pentru mine, începe distracția. Și a început de ceva timp, e absolut extraordinar, lucrez cu oameni cu care nu mi-am închipuit vreodată că voi lucra, sunt surpinsă și într-o continuă admirație, încă de când am început. Cred că, dintre tătici, mi-am mai intersectat drumurile, oarecum, doar cu Natanticu. N-aș vrea să mă laud cu distracția de la filmări, pentru că sper să se vadă pe ecran cât de bine ne simțim împreună'.

Despre Dana, soția lui Mario, Diana mărturisește că ,,este personajul de care m-am îndrăgostit iremediabil, e genul infinit ofertant. Nu am jucat genul ăsta de personaj în film și mă bucur că pot să îmi dau cu stângul în dreptul, încercând tot felul de lucruri: e un teren de joacă nesperat și sper că îi dau Danei exact ceea ce îmi dă și ea mie în fiecare zi de filmare: bună dispoziție!'.

diana-cavellioti-serial-bravo-tata-4SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 4)

Producţia ,,Bravo, tată!' îi are ca protagonişti pe Răzvan Fodor, Liviu Vârciu, Cosmin Natanticu şi Ştefan Pavel și se anunță a fi o comedie savuroasă, care va face deliciul telespectatorilor. Cum ajung să treacă împreună prin tot felul de întâmplări și situații un fost artist devenit influencer, un văduv intelectual, un casnic întreținut și un băiat de modă veche, ce încă mai comercializează haine și parfumuri din portbagaj, telespectatorii vor afla urmărind, toamna aceasta, serialul ,,Bravo, tată!', difuzat la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

A apărut ediția de septembrie a revistei Avantaje

Septembrie este o lună ca o bornă de hotar, este luna ce deschide ușa toamnei, cu vreme schimbătoare, capricioasă dar, probabil, așteptate de mulți, stropi binecuvântați de ploaie. Începem toamna în forță, dărâmăm mituri și învățăm de la specialiști să ne ferim de capcane și pericole care ne pot pune sănătatea sub imperiul riscului.

E important pentru sănătatea ta să știi ce este colesterolul, când devine periculos și cum îl poți menține între valori normale. Este prietenul și, în același timp, dușmanul nostru. Prieten, pentru că este indispensabil bunei funcționări a organismului; dușman, pentru ca se depune pe arterele noastre, ajungând să le obtureze.

Ce efecte are Sindromul Instagram? „Imaginea perfectă, dar falsă, lipsită de o poveste, nu poate construi o familie, pentru că nu poate stârni în bărbat decât dorințe sexuale ce se consumă mult prea repede – Psiholog Constantin Cornea

Fenomenul de ghosting afectează din ce în ce mai mulți oameni, și, cel mai adesea, își are rădăcinile în insecuritățile și problemele celui care fuge, nu în comportamentul celui părăsit.

Interviu în exclusivitate:

Prof. Dr. Gheorghe Peltecu, specialist în obstetrică-ginecologie: Excesul operațiilor cezariene fără o indicație medicală a început să își arate efectele nocive’

Află mai multe din ediția print Avantaje septembrie:: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete