Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru, despre cel de-al doilea copil. Cum se simte vedeta însărcinată: „Mi-a fost greață zi și noapte TOT trimestrul 1”

Vladimir Drăghia, Alice Cavaleru, soția acestuia, și Zora, fiica cuplului, au fost prezenți ieri în platoul „Teo Show'. Ei au dezvăluit prin ce emoții trec în această perioadă având în vedere că familia lor se va mări.

Extrem de entuziasmată de faptul că mama sa urmează, peste câteva luni, să aducă pe lume încă un copilaș, micuța Zora a pregătit chiar și nume pentru bebeluș, Greta, dacă este fată, și Hansel, dacă este băiat.

Vladimir Drăghia a făcut o mărturisire inedită, în platoul „Teo Show', dezvăluind detalii de din familie. „N-a fost întâmplător, de data asta (…), ajunsesem să ne dorim destul de tare încă un copil', a spus îndrăgitul actor.

Cei doi tineri părinți au povestit, totodată, și unde erau când au aflat că familia lor se va mări. „Eram în Thailanda când am aflat, mi-am făcut un test 😊! (…) Mâncam numai mâncare thailandeză și după ce am aflat, cam la trei zile, s-au instalat grețurile și n-am mai putut să mănânc nimic. Am mâncat doar din meniul pentru copii! (…) A fost foarte diferit față de sarcina cu Zora. Primul trimestru mi-a fost greață non-stop, zi și noapte. Mâncăm la 2 noaptea', a relatat Alice Cavaleru, care este însărcinată în patru luni.

De asemenea, tânăra a mai spus că își dorește că bebelușul familiei să vină pe lume natural. „Pe Zora am născut-o natural, la 37 de săptămâni, că și-a dorit să vină mai devreme 😊, iar acum aș vrea să nasc tot natural', a concluzionat aceasta.

vladimir-draghia-tata-a-doua-oara-alice-insarcinata-6SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Într-o postare pe Instagram, Alice Cavaleru a povestit cu lux de amănunte prin ce trece de când a aflat că e însărcinată cu al doilea copil. „16 săptămâni are bebe în burtică. 🙃 S-a tot lăsat așteptat, dar pe mine m-a învățat viața că toate se întâmplă la timpul lor. Deși aveam senzația că știu deja ce mă așteaptă, am aflat că dacă în prima sarcină a fost ușor, nu înseamnă că o să te simți la fel de bine și la a doua. Mi-a fost greață zi și noapte TOT trimestrul 1.

Eram în Thailanda, în vacanță, când am aflat de sarcină, iar la trei zile s-a instalat greața și starea de rău. Am mâncat non-stop pentru că doar așa îmi trecea senzația de greață. Mâncăm la 2 noaptea, dormeam două-trei ore și mă trezeam din cauza grețurilor, ronțăiam ceva și mă culcam la loc…și tot așa, pe timpul zile, mâncăm la două-trei ore. Groaznic.

Dacă până să aflu de sarcină, am mâncat thailandez și indian chiar și la micul dejun, după ce au început grețurile, abia am reușit să-mi găsesc mâncare cât mai “curată”, fără gusturi sau mirosuri intense. Am mâncat de foarte multe ori din meniul pentru copii.

În trimestrul al doilea grețurile s-au diminuat considerabil. Acum îmi este greață când și când, dar intensitatea nu mai este la fel de mare. Vreau să mă întorc puțin la partea cu Thailanda pentru că lucrurile nu s-au oprit la grețurile specifice în sarcină. Când să plecăm (eram efectiv cu bagajele făcute la ușă) am ieșit pozitivă și a trebuit să stau în carantină în cameră. Și mai groznic! Partea asta m-a demoralizat cel mai tare pentru că abia așteptam să ajung acasă. Apoi, când am ajuns acasă eu și Zora am fost răcite o lună și ceva.

N-am putut să iau mai nimic, iar simptomele m-au ținut o veșnicie. Aveam zile când eram mai bine și apoi păream mai răcită ca niciodată. Răceala Zorei a culminat cu bronșiolita aia urâtă care m-am stresat tare…dar am trecut peste cu bine. 🙏🏼 Cam asta ar fi de povestit despre primul trimestru de sarcină. Total diferit de cum a fost în prima sarcină. Îmi amintesc grețurile, dar nu au fost nici pe jumătate ca acum. Și nici nu mă făceau să mănânc, ci din contră: nu puteam mânca din cauza lor.', a explicat ea.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete